Σάριτσα: «Επιτακτική η νίκη»

Επιτακτική χαρακτήρισε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Ουφούκ Σάριτσα, προκειμένου η Ανατόλου Εφές να μείνει ζωντανή στο κυνήγι για την πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα.

Επιτακτική χαρακτήρισε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Ουφούκ Σάριτσα, προκειμένου η Ανατόλου Εφές να μείνει ζωντανή στο κυνήγι για την πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα.  Ο τεχνικός της Εφές τόνισε πως θα είναι μία διαφορετική αναμέτρηση σε σχέση με αυτή του ΣΕΦ και ξεκαθάρισε πως μοναδικός στόχος είναι η νίκη.

«Είναι μία αναμέτρηση που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε στην έδρα μας. Για να ανακτήσουμε το πλεονέκτημα είναι επιτακτική η νίκη. Θα είμαστε διαφορετικοί απ’ ότι την περασμένη εβδομάδα και θα παίξουμε καλύτερα. Έχουμε επικεντρωθεί στη νίκη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ουφούκ Σάριτσα.

Από την πλευρά του ο Σινάν Γκιουλέρ ανέφερε: «Έπειτα την κακή εμφάνισή μας στην Αθήνα πριν από μία εβδομάδα, πρέπει να νικήσουμε πάση θυσία. Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να δείξουμε τη δύναμή μας σε άμυνα κι επίθεση, ώστε να ανακτήσουμε το πλεονέκτημα για τα playoffs».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.