Περπέρογλου: «Είμαι Έλληνας, δεν είμαι Τούρκος»

Η κατάληξη του επιθέτου του Στράτου Περπέρογλου του Παναθηναϊκού κίνησε το ενδιαφέρον μίας Τουρκάλας δημοσιογράφου τηλεοπτικού καναλιού ν' αναζητήσει... τουρκικές ρίζες στο γενεαλογικό δέντρο του άσου των «πρασίνων». Ο διεθνής φόργουορντ είχε έτοιμη την απάντηση...

Η κατάληξη του επιθέτου του Στράτου Περπέρογλου του Παναθηναϊκού κίνησε το ενδιαφέρον μίας Τουρκάλας δημοσιογράφου τηλεοπτικού καναλιού ν’ αναζητήσει… τουρκικές ρίζες στο γενεαλογικό δέντρο του άσου των «πρασίνων». Ο διεθνής φόργουορντ είχε έτοιμη την απάντηση: «Είμαι Έλληνας, δεν είμαι Τούρκος»!
Στο Βερολίνο το 2009, ο Στράτος Περπέρογλου μπήκε στα τελευταία λεπτά του τελικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και με 6 πόντους άλλαξε το ρου του αγώνα. Η προσφορά του ήταν καταλυτική τότε. Θα είναι το ίδιο έτοιμος και αύριο, απέναντι στην ίδια ομάδα; «Είμαι έτοιμος, όπως και τότε. Και η ομάδα είναι έτοιμη» δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο Καβαλιώτης φόργουορντ.
«Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι εν συγκρίσει με τον τελικό του Βερολίνου. Φέτος η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ δυνατή ομάδα, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο, για να πετύχουμε ακόμη μία νίκη. Είναι μια ομάδα με πολύ βάθος. Υπάρχουν δυο-τρεις που ξεχωρίζουν, αλλά ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει τη ζημιά. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε την ΤΣΣΚΑ χαμηλά στο σκορ, γιατί, αν ανοίξει ο ρυθμός, θα είναι πιο δύσκολο για μας».
Πώς βιώνουν αυτό το φάιναλ φορ οι παίκτες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς; «Κάθε φάιναλ φορ είναι μεγάλη χαρά για μας και μεγάλη ευκαιρία. Το απολαμβάνουμε. Αυτό θα κάνουμε και φέτος και ελπίζουμε να έχει την ίδια κατάληξη με τα προηγούμενα φάιναλ φορ».
Τί είναι πιο χρήσιμο για μια ομάδα; Η… τρέλα του πρωτάρη ή η εμπειρία του «παλιού»; Ο Περπέρογλου απάντησε: «Είναι ένας συνδυασμός: Όταν είσαι πρωτάρης σ’ ένα φάιναλ φορ, έχεις πολλή ενέργεια, άγνοια κινδύνου, μπαίνεις μέσα, τα δίνεις όλα. Η εμπειρία σε βοηθάει σε δύσκολα σημεία του παιχνιδιού ν’ αντεπεξέλθεις. Χρειάζονται και τα δύο».
Ο Περπέρογλου κατέληξε: «Κάθε φάιναλ φορ είναι μεγάλη ευκαιρία για μας. Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν φτάσει ποτέ ως εδώ. Σ’ αυτή την ομάδα μετράμε πολλά φάιναλ φορ και τίτλους και είναι ευτυχία και ευλογία για μας. Ήταν δύσκολη χρονιά στο ξεκίνημά της, λόγω της περιπέτειας με την υγεία μου, τώρα όμως είμαι καλά και θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ, για να κερδίσει η ομάδα μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.