Το «ψέμα» Ναβάρο και καλός Μίλος

Αποστολή στην Κων/πολη: Νικήτας Αυγουλής
Παραμονή των ημιτελικών και όσοι βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη για το φάιναλ φορ, είχαν σίγουρα μια γεμάτη μέρα. Συνέντευξη Τύπου, ανοικτές προπονήσεις, ίντριγκες και προεδρικές παρουσίες.

Αποστολή στην Κων/πολη: Νικήτας Αυγουλής
Παραμονή των ημιτελικών και όσοι βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη για το φάιναλ φορ, είχαν σίγουρα μια γεμάτη μέρα. Συνέντευξη Τύπου, ανοικτές προπονήσεις, ίντριγκες και προεδρικές παρουσίες.

Το θέμα του φάιναλ φορ παραμονή των τελικών δεν ήταν άλλο από τη φημολογούμενη απουσία του Ναβάρο. Οι κακές γλώσσες, που μάλλον αυτή τη φορά λένε την αλήθεια, αναφέρουν ότι ο Ισπανός γκαρντ της Μπαρτσελόνα έστησε ολόκληρο σενάριο τραυματισμού, προκειμένου να γλιτώσει στη Συνέντευξη Τύπου.

Με δεδομένο ότι η απουσία του αρχηγού επιφέρει πρόστιμο στην ομάδα που δεν θα τον έχει μαζί της στην καθιερωμένη συνέντευξη, ένας δήθεν τραυματισμός θα έλυνε το πρόβλημα. Έλληνες «κατάσκοποι» ωστόσο που παρακολούθησαν την προπόνηση των Ισπανών έστω και για μερικά λεπτά, είδαν τον «Λα μπόμπα» να τρέχει χωρίς πρόβλημα στις ασκήσεις και στο διπλό του Πασκουάλ.

Στον Ολυμπιακό από την άλλη έδειχναν να μην ασχολούνται καν με το θέμα και να θεωρούν δεδομένο πως οι Ισπανοί για διάφορους λόγους έβγαλαν ξαφνικό… τραυματισμό στον φυσικό τους ηγέτη. Ο Σπανούλης σε κουβέντες χωρίς κάμερα έμοιαζε σίγουρος ότι ο Ναβάρο θα εμφανιστεί κανονικά στον δεύτερο ημιτελικό.

Η προπόνηση του Ολυμπιακού έγινε υπό το βλέμμα των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου. Μπασκετικές συζητήσεις και κλίμα χαλάρωσης πριν από την μάχη…

Λίγο νωρίτερα ο Τεόντοσιτς στην κάμερα της NOVA προσυπέγραφε μια ιστορική συμφιλίωση με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, κάτι που ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ξεκίνησε μια εβδομάδα πριν, ενώ ο Σισκάουσκας στοιχειωμένος από το τρίποντο στο Βερολίνο προσεύχεται για εξιλέωση και μια μπάλα ακόμα πριν την κόρνα.

Ο Ομπράντοβιτς με βλέμμα εμπειρίας και γνώριμης κατάστασης αντιμετώπιζε κάθε ερώτηση από Έλληνα ή ξένο δημοσιογράφο και περίμενε, ίσως περισσότερο από τον καθένα το πρώτο παιχνίδι του final four κόντρα στην ρώσικη αρκούδα. Ο Νικ Καλάθης μάλλον είχε πολλά να σκεφτεί για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ και ήταν ο πρώτος που έφυγε για τα αποδυτήρια, ενώ Καϊμακόγλου και Βουγιούκας ήταν οι πιο ομιλητικοί και οι πιο ευδιάθετη μετά από μια κουραστική προπόνηση.

Ο Πιτ Μάικλ στην άλλη πλευρά του γηπέδου απέφευγε τους ξένους δημοσιογράφους και έστηνε πηγαδάκια με Έλληνες, τονίζοντας για χιλιοστή φορά πόσο πολύ του λείπει η Ελλάδα.

Η ατμόσφαιρα των final four είναι έτσι κι αλλιώς μαγική. Στην Πόλη είχε μια δόση μαγείας παραπάνω, ας ελπίσουμε η Κυριακή να είναι η πιο μαγική μέρα του Ελληνικού μπάσκετ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.