Αποφασισμένοι για την πρόκριση

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θέλουν να εκμεταλλευθούν το ότι δε θεωρούνται το «φαβορί» και αναμένουν με αγωνία τον αποψινό ημιτελικό με τη Μπαρτσελόνα. Παρακολουθείστε live τον ημιτελικό από το novasports.gr μέσω της υπηρεσίας live streaming.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θέλουν να εκμεταλλευθούν το ότι δε θεωρούνται το «φαβορί» και αναμένουν με αγωνία τον αποψινό ημιτελικό με τη Μπαρτσελόνα. Ο κόσμος τους θα δώσει βροντερό παρών για να τους ενισχύσει και να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Παρακολουθείστε live τον ημιτελικό από το novasports.gr μέσω της υπηρεσίας livestreaming, ενώ από τις 17:00 οι απεσταλμένοι του novasports.gr θα σας μεταφέρουν όλα όσα συμβαίνουν στην Τουρκία με live σύνδεση μέσω livestreaming

Ο βραδινός αγώνας του Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης δεν είναι άλλος από τον έτερο ημιτελικό μεταξύ Πειραιωτών και Καταλανών. Το σφύριγμα της έναρξης θα ακουστεί στις 21:00 στο «Σινάν Ερντέμ», με την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς να πηγαίνει δίχως άγχος και θέλοντας να απολαύσει το παιχνίδι, συνδυάζοντας και την καλή απόδοση. Το πάθος των «ερυθρολεύκων» δεν κρυβόταν και φάνηκε και στις δηλώσεις τους. Πιστεύουν στους εαυτούς τους και στη νίκη που θα τους χαρίσει μια θέση στον τελικό της Κυριακής για να διεκδικήσουν το τρόπαιο της Ευρωλίγκα.

Θέλουν να στεφθούν Πρωταθλητές Ευρώπης και αν ακολουθήσουν σωστά τις οδηγίες του «Ντούντα» έχουν τις δυνατότητες να κατακτήσουν την πολυπόθητη πρόκριση. Ο Μάντζαρης και ο Σπανούλης θα «πέσουν» πάνω στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο και δη ο πρώτος, με στόχο να «μπλοκάρουν» τα… φαρμακερά σουτ του Ισπανού, αλλά από εκεί και πέρα δεν πρόκειται όλος ο Ολυμπιακός να ασχοληθεί μόνο με τον «La Bomba». Ο Σέρβος κόουτς και ο συνεργάτης του Βαγγέλης Αγγέλου έχουν αναλύσει στους παίκτες κάθε σημείο – «κλειδί» που πρέπει να προσέξουν στην αντίπαλο τους, εφιστώντας την προσοχή τους στην περιφερειακή άμυνα, με στόχο να έλεγχξουν το ρυθμό του παιχνιδιού και να μην αφήσουν τη Μπάρτσα να τρέξει. Κοινως, δε θέλει να την αφήσει να πάρει ανάσες και έχει προετοιμάσει τους «ερυθρόλευκους» για ένα σκληρό παιχνίδι, το οποίο θα παρακολουθήσουν από τις εξέδρες του «Σινάν Ερντέμ» οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την ΠΑΕ. Μάλιστα, οι Αγγελόπουλοι βρέθηκαν κοντά στους παίκτες και στη χθεσινοβραδινή προπόνηση και εμψύχωσαν την ομάδα του Ίβκοβιτς.

Από την άλλη πλευρά, ο Τάσβι Πασκουάλ θέλει να δει τους παίκτες του να «εξουδετερώνουν» – ποιον άλλο;- τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και να φθείρουν τους Ντόρσεϊ και Πρίντεζη. Ξέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν μεγάλη βάση στο παιχνίδι εντός ρακέτας και οι Καταλανοί θα κάνουν το παν για να μην τους επιτρέψουν να έχουν το πλεονέκτημα. Ο Λόρμπεκ θα αναλάβει τον Αμερικανό και θα έχει και βοήθειες, καθότι πέραν του Ντόρσεϊ υπάρχει και ο Χάινς, ενώ έχουν τα σχέδια τους και για τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, παρά το πρόβλημα στο πέλμα, δε σκοπεύει να χάσει τον ημιτελικό. Θα σφίξει τα δόντια και θα δώσει το παρών και μάλιστα με την παυσίπονη αγωγή θα κάνει το καλύτερο. Στο μεταξύ, το ίδιο αναμένεται να κάνει και ο Εντόνγκ, ο οποίος περνά γαστρεντερίτιδα.

Τον ημιτελικό θα διαιτητεύτεσουν οι Λουίτζι Λαμόνικα από την Ιταλία, Ρόμπερτ Λοτερμόσερ από τη Γερμανία και Τόλγκα Σαχίν από την Τουρκία. Αναπληρωματικός είναι ο Όλεγκς Λάτισεβς από τη Λετονία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.