Παραμένει στην Αρμάνι ο Χέρστον

Με τη φανέλα της Αρμάνι Τζινς Μιλάνο θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Μαλίκ Χέρστον όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Λίβιο Πρόλι.

Με τη φανέλα της Αρμάνι Τζινς Μιλάνο θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Μαλίκ Χέρστον όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Λίβιο Πρόλι.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε προτάσεις από τις  Μπαρτσελόνα, Φενερμπαχτσέ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως προτίμησε να παραμείνει στο Μιλάνο. Έτσι λοιπόν αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα, επέκτειναν τη συνεργασία τους για ακόμη δύο χρόνια.

«Είμαστε υπερήφανοι με την επιλογή του Μαλίκ. Προτίμησε τη δική μας πρόταση, ένα φιλόδοξο και νέο πρότζεκτ, ενώ παράλληλα είχε πολύ καλές προτάσεις από διάφορες ομάδες. Γι’ αυτό θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε. Επίσης, η ανανέωση του συμβολαίου του είναι μία επιβράβευση των προσπαθειών του και της καλής δουλειάς του. Ο Μαλίκ έχει πολύ καλές σχέσεις με την ομάδα και αυτό μας κάνει χαρούμενους, γιατί διαθέτει έναν εξαίρετο χαρακτήρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λίβιο Πρόλι για την ανανέωση του συμβολαίου του Χέρστον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.