«Ξεχωριστές στιγμές οι τίτλοι με Παναθηναϊκό και ΤΣΣΚΑ»

Ο Ραμούνας Σισκάουσκας τόνισε πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει τις δυνατότητες να κατακτήσει την Ευρωλίγκα παρότι φέτος δεν είναι τόσο ανταγωνιστική όσο πέρυσι.

Ο Ραμούνας Σισκάουσκας τόνισε πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει τις δυνατότητες να κατακτήσει την Ευρωλίγκα παρότι φέτος δεν είναι τόσο ανταγωνιστική όσο πέρυσι. Παράλληλα ο «Σίσκα» χαρακτήρισε ως ξεχωριστή στιγμή στην καριέρα του την κατάκτηση της Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό και την ΤΣΣΚΑ.

«Η ΤΣΣΚΑ έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει φέτος την Ευρωλίγκα. Μπορεί να μην είναι τόσο ανταγωνιστική, όσο ήταν πέρυσι, αλλά παραμένει ένα δυνατό σύνολο. Ας πάρουμε το περσινό παράδειγμα του Ολυμπιακού, καθώς δεν ήταν καν στις ομάδες που περίμενε κάποιος να κατακτήσει το τρόπαιο», δήλωσε αρχικά ο Ραμούνας Σισκάουσκας στην ιστοσελίδα «Championat.ru» και συμπλήρωσε:

«Είναι δύσκολο να ξεχωρίσω ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Υπήρξαν θρίαμβοι με την εθνική ομάδα της Λιθουανίας, με αργυρά και χρυσά μετάλλια. Επίσης, ξεχωριστές στιγμές ήταν όταν κατέκτησα την Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι πάντα ωραίο να θυμάσαι μεγάλες στιγμές. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό για μένα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.