Σκαριόλο: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Η Αρμάνι Τζίνς Μιλάνο αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, με τον Σέρτζιο Σκαριόλο να υποστηρίζει πως οι παίκτες του θα πρέπει να υπερβάλλουν τους εαυτούς τους αν θέλουν να νικήσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης.

Η Αρμάνι Τζίνς Μιλάνο αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, με τον Σέρτζιο Σκαριόλο να υποστηρίζει πως οι παίκτες του θα πρέπει να υπερβάλλουν τους εαυτούς τους αν θέλουν να νικήσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης. Ο Ιταλός τεχνικός στάθηκε στις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» και τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

«Ο Ολυμπιακός δεν άλλαξε σε πολλά έπειτα την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και τώρα πρόσθεσε έναν ΝΒΑer, όπως είναι ο Τζος Πάουελ. Είναι ο κάτοχος του τροπαίου, μία δυνατή, ταλαντούχα κι αθλητική ομάδα. Για να τον νικήσουμε, πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτούς. Μέχρι στιγμής χάνουμε τη συγκέντρωσή μας σε αναμετρήσεις διαφορετικές απ’ ό,τι καλούμαστε να δώσουμε απέναντι στον Ολυμπιακό. Βάσει δυναμικότητας του αντιπάλου, πιστεύω πως αυτή τη φορά θα είμαστε συγκεντρωμένοι, παρότι πρόκειται για ένα υψηλό κι ανυπέρβλητο εμπόδιο. Στηρίζεται στους Έλληνες παίκτες, όχι μόνο στους Σπανούλη και Πρίντεζη. Έχει βρει τους κατάλληλους παίκτες να συμπληρώσουν την ομάδα κι αυτό είναι το “κλειδί”», ήταν τα λόγια του Σέρτζιο Σκαριόλο στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.