Τα έβαλε (σχεδόν) όλα ο Βούγιασιτς!

Η Εφές Ανατολού επικράτησε της Ολίμπια Μιλάνο στην Κωνσταντινούπολη, με 77-71, κι έφθασε τις τέσσερις νίκες σε έξι ματς στην Ευρωλίγκα.

Η Εφές Ανατολού επικράτησε της Ολίμπια Μιλάνο στην Κωνσταντινούπολη, με 77-71, κι έφθασε τις τέσσερις νίκες σε έξι ματς στην Ευρωλίγκα.

Μάλιστα, η τουρκική ομάδα κάλυψε και τη διαφορά των πέντε πόντων (75-70), με την οποία είχε χάσει στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης, οπότε υπερτερεί σε ενδεχόμενη (όσο και δύσκολη) ισοβαθμία με τους Ιταλούς, που πλέον κινδυνεύουν αναφορικά με την πρόκριση.

Κορυφαίος παίκτης για τους νικητές ήταν ο Σάβα Βούγιασιτς, ο οποίος σταμάτησε στους 29 πόντους με 6/8 τρίποντα, ποσοστό 75% δηλαδή, ενώ Γκονλούμ και Λούκας τον ακολούθησαν σε απόδοση, σημειώνοντας από 10.

Από την άλλη, η Ολίμπια, αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ (16-8), κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να προηγηθεί με 27-36 στο ημίχρονο. Η τρίτη περίοδος ήταν κακή για την ομάδα του Μιλάνου, η οποία δέχθηκε επί μέρους σκορ 27-16 και σε συνδυασμό με την ανωτερότητα των Τούρκων στο τέλος, το μόνο που μπόρεσε να κυνηγήσουν οι παίκτες του Σέρτζιο Σκαριόλο ήταν η «προστασία» της διαφοράς των πέντε πόντων, που ούτε κι αυτό, τελικά, έγινε.

Κιθ Λάνγκφορντ (15 πόντοι) και Μαλίκ Χέρστον (14) ήταν οι πρώτοι σκόρερ των φιλοξενούμενων, που δεν είχαν τον Μπουρούση σε θέση ν΄ αγωνιστεί, λόγω τραυματισμού, ενώ ο Φώτσης έμεινε στους 7 πόντους και στα 6 ριμπάουντ που μάζεψε.

Το κλίμα αναμένεται να ενταθεί, εναντίον του Σκαριόλο, στην Ολίμπια, ενώ μένει να διαπιστωθεί ο χρόνος αποθεραπείας του Αλεσάντρο Τζεντίλε, γιου του Νάντο Τζεντίλε, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο γύρισε άσχημα τον αστράγαλό του σε μία ανύποπτη φάση και, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, έχει πάθει σοβαρή ζημιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.