Μαχμούτι: “Να περιορίσουμε το παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ”

Η Εφές ταξιδεύει στη Μόσχα για την πρεμιέρα του TOP-16 της Ευρωλίγκας και ο Οκτάι Μαχμούτι τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να φύγουν με το διπλό.

Η Εφές ταξιδεύει στη Μόσχα για την πρεμιέρα του TOP-16 της Ευρωλίγκας και ο Οκτάι Μαχμούτι τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να φύγουν με το διπλό.

“Παίζουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα που αγωνίζεται στην έδρα της. Στο πρώτο μας παιχνίδι για το Top 16 στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ, θα προσπαθήσουμε να τους περιορίσουμε και να κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε τη νίκη”, υποστήριξε ο Τούρκος τεχνικός της Εφές.

Με τη σειρά του ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς τόνισε: “Μετά την κανονική διάρκεια της Euroleague, είναι ώρα για το Top 16, εκεί που κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Δεν υπάρχει χρόνο για… υπολογισμούς και πρέπει να κερδίζουμε κάθε ματς. Στο Top 16 δεν υπάρχει αδύναμη ομάδα, αφού όλες είναι σπουδαίες. Κάθε ομάδα αξίζει να παλέψει για τα playoffs. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι γιατί μας αρέσουν αυτού του είδους τα παιχνίδια. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ματς στη Μόσχα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.