Άνετα στη Λιθουανία, 4Χ4 η ΤΣΣΚΑ (video)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πέρασε νικηφόρα από το Κάουνας επικρατώντας της Ζαλγκίρις με 73-87 πετυχαίνοντας το 4 στα 4 στο top16 της Ευρωλίγκας.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πέρασε νικηφόρα από το Κάουνας επικρατώντας της Ζαλγκίρις με 73-87 πετυχαίνοντας το 4 στα 4 στο top16 της Ευρωλίγκας.

Η ομάδα του Πλάθα θέλησε να παίξει στα ίσια τη ΤΣΣΚΑ και αυτό φάνηκε από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο όπου το σκορ στο τέλος του ήταν 15-16. Ο Πόποβιτς είχε πάρει από το χέρι τους γηπεδούχους και με τις διεισδύσεις του όσο και την οργανωτική του ικανότητα κρατούσε την ομάδα του μπροστά στο σκορ ενώ από την άλλη ο Τεόντοσιτς μπήκε ζεστός στο παιχνίδι από την αρχή βοηθώντας τους Ρώσους να μείνουν κοντά στο σκορ. Το παιχνίδι στο πρώτο μισό κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα με τις δύο ομάδες να έχουν πολύ κλειστές άμυνες αλλά και να μην είναι και ιδιαίτερα εύστοχες.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ΤΣΣΚΑ μπήκε πιο δυνατά έχοντας σκοπό να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει κεφάλι στο σκορ, το οποίο και κατάφερε μιας και πήγε στα αποδυτήρια βρισκόμενη μπροστά με 31-38.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η διαφορά μεγάλωσε κι άλλο για τους Ρώσους με τον Τεόντοσιτς να έχει ρόλο πρωταγωνιστή στο παιχνίδι. Στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου το σκορ ήταν 51-65 και έτσι το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.
Έτσι, ο ρυθμός έπεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο και μάλιστα τρία λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού η Ζαλγκίρις πλησίασε στους δέκα πόντους και έδωσε προσωρινά νέο ενδιαφέρον στον αγώνα. Ο Μίτσοφ όμως μαζί με τον Τεόντοσιτς έδειξαν ψυχραιμία και κράτησαν τον πήχη του σκορ σε διψήφιο νούμερο. Ο Τεόντοσιτς με ένα τρίποντο στο τελευταίο λεπτό «σκότωσε» ουσιαστικά τη Ζαλγκίρις αφού ανέβασε τη διαφορά στους 13 και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι αφού στην αμέσως επόμενη φάση πέτυχε τρίποντο και ο Μίτσοφ.

Κάπου εκεί το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τελικό σκορ 73-87, με την ΤΣΣΚΑ να παραμένει αήττητη στη φάση των 16 της Ευρωλίγκας. Για τους γηπεδούχους καλύτεροι παίκτες ήταν οι Πόποβιτς (16 π.), Ντάρντεν (12 π.) ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρησαν φυσικά οι Τεόντοσιτς ( 24 π.) και Μίτσοφ ( 20 π.).
Ο «δικός μας» Θοδωρής Παπαλουκάς αγωνίστηκε τρία λεπτά πετυχαίνοντας δύο πόντους με βολές.

Τα δεκάλεπτα: 15-16, 31-38, 51-65, 73-87

Ζαλγκίρις: Ντάρντεν 12, Τζάαμπερ 10, Πόποβιτς 16, Λαβρίνοβιτς Ντ. 1, Λιπκεβίτσιους 3, Γιανκούνας 4, Ντέλας 5, Λαφαγέτ11, Καουκένας 6, Φουτ, Λαβρίνοβιτς Κ. 5.

ΤΣΣΚΑ: Τεόντοσιτς 24, Μίτσοφ 20, Τζάκσον 6, Κρστιτς 6, Ουίμς 2, Κρίστμας 6, Καούν 6, Κριάπα 15, Παπαλουκάς 2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.