«Να κλείσω την καριέρα μου στην Αργεντινή»

Την επιθυμία του να αγωνιστεί για ακόμη δύο χρόνια στην Ευρώπη και μετά να επιστρέψει στην πατρίδα του για να κλείσει την καριέρα του εξέφρασε ο Αντρες Νοτσιόνι.

Την επιθυμία του να αγωνιστεί για ακόμη δύο χρόνια στην Ευρώπη και μετά να επιστρέψει στην πατρίδα του για να κλείσει την καριέρα του εξέφρασε ο Αντρες Νοτσιόνι. Ο Αργεντινός φόργουορντ ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να αποχωρήσει από την Κάχα Λαμποράλ, ωστόσο θεωρεί αβέβαιο το μέλλον του στον Ισπανικό σύλλογο.

«Το συμβόλαιό μου με την Κάχα Λαμποράλ τελειώνει φέτος. Θα ήθελα να αγωνιστώ στην Ευρώπη δύο χρόνια ακόμα και μετά να γυρίσω στην Αργεντινή να κλείσω την καριέρα μου», δήλωσε αρχικά ο 33χρονος φόργουορντ και συμπλήρωσε: «Δεν εννοώ πως θέλω να φύγω από την Κάχα Λαμποράλ. Απλά ότι θέλω να παίξω όπου μου δοθεί η ευκαιρία. Ολες μου οι επιλογές είναι ανοιχτές καθώς δεν μπορώ να προβλέψω τι θα συμβεί. Θα το θεωρήσω λογικό αν η Κάχα Λαμποράλ δεν θέλει να ανανεώσει μαζί μου. Θέλουν να είναι πάντα ανταγωνιστικοί. Το πρότζεκτ που έχουν είναι να βασιστούν σε νέους ηλικιακά παίκτες και εγώ είμαι 33 ετών».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.