Έμεινε ζωντανή με Γουίλιαμς (video)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκους Γουίλιαμς η Μάλαγα πήρε μία πολύ μεγάλη νίκη μέσα στο Αμπντί Ιπεκτσί επί της Εφές με σκορ 70-64.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκους Γουίλιαμς η Μάλαγα πήρε μία πολύ μεγάλη νίκη μέσα στο Αμπντί Ιπεκτσί επί της Εφές με σκορ 70-64.

Οι παίκτες του Ρέπεσα μπήκαν δυνατά στο παρκέ και αυτό φάνηκε και από το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου που έληξε υπέρ τους με 19-16 με πρωταγωνιστές τους Γουίλιαμς και Ζόριτς.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Μαχμούτι θέλησαν να ισοσταθμίσουν την κατάσταση και έχοντας σε καλή μέρα τους Φάρμαρ και Λούκας πήγαν προηγούμενοι στα αποδυτήρια με σκορ 33-28.

Στην επανάληψη όμως και συγκεκριμένα στο τρίτο δεκάλεπτο η ισπανική ομάδα μπήκε αποφασισμένη να πάρει τη νίκη και με ένα επιμέρους σκορ 22-14 πήγε μπροστά στην τέταρτη και τελευταία περίοδο με συνολικό σκορ 50-47 και όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα είναι ντέρμπι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Αυτό συνέβη και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γουίλιαμς, ο οποίος σημείωσε τους τελευταίους κρίσιμους πόντους της ομάδας του, η Μάλαγα πήρε σημαντική νίκη επί της Εφές και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.

Τα δεκάλεπτα: 16-19, 33-28, 47-50, 64-70


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.