«Θέλουμε την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα»

Μπορεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση της στα πλεϊ οφ της Ευρωλίγκας, ωστόσο ο Σάσα Καούν ξεκαθάρισε πως στόχος της κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι η νίκη προκειμένου να διατηρήσει την πρώτη θέση στον όμιλο και ταυτόχρονα το πλεονέκτημα έδρας.

Μπορεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση της στα πλεϊ οφ της Ευρωλίγκας, ωστόσο ο Σάσα Καούν ξεκαθάρισε πως στόχος της κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι η νίκη προκειμένου να διατηρήσει την πρώτη θέση στον όμιλο και ταυτόχρονα το πλεονέκτημα έδρας.

«Είναι ένα σοβαρό παιχνίδι, το οποίο δεν πρέπει να το προσεγγίσουμε με χαλαρότητα, παρά το γεγονός πως έχουμε προκριθεί ήδη στα play offs. Εάν ηττηθούμε, μπορεί να απολέσουμε το πλεονέκτημα έδρας στον επόμενο γύρο. Θα πρέπει να παίξουμε δυνατά, όπως κάναμε στο πρώτο παιχνίδι. Δεν μας απασχολεί η διαφορά, αλλά μόνο η νίκη.
Θέλουμε την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας», δήλωσε αρχικά ο Σάσα Κάουν στην ιστοσελίδα «rsport.ru».

Ερωτηθείς  για το ενδεχόμενο να τεθεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντιμέτωπη με τη Χίμκι  πλεϊ οφ της Ευρωλίγκας απάντησε: «Εάν μιλάμε μόνο για τη μεταφορά, τότε θα είναι καλό γιατί δεν θα χρειάζεται να μπούμε σε αεροπλάνο. Αλλά εμείς δεν διαλέγουμε αντίπαλο, γιατί σίγουρα στο Final 4 θα πάνε μόνο οι δυνατές ομάδες. Το σημαντικό για εμάς είναι να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.