Το εισιτήριο η Κάχα

Η Κάχα έγινε τελικά η ομάδα που συμπλήρωσε το πάζλ των προημιτελικών περνώντας σαν 4η από τον όμιλο του Ολυμπιακού. Η ομάδα της Βιτόρια επικράτησε με 76-64 της Σιένα και κατέκτησε την 4η θέση που τη φέρνει αντιμέτωπη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η Κάχα έγινε τελικά η ομάδα που συμπλήρωσε το πάζλ των προημιτελικών περνώντας σαν 4η από τον όμιλο του Ολυμπιακού. Η ομάδα της Βιτόρια επικράτησε με 76-64 της Σιένα και κατέκτησε την 4η θέση που τη φέρνει αντιμέτωπη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με μειονέκτημα έδρας στη φάση των «8».

Από την άλλη η Σιένα που μέχρι πριν από τρεις αγωνιστικές διεκδικούσε τη 2η θέση έμεινε εκτός συνέχειας πληρώνοντας την αγωνιστική της καθίζηση.
Οι Βάσκοι μπήκαν από το ξεκίνημα του ματς πάρα πολύ δυνατά προηγήθηκαν 15-11 στο 1ο δεκάλεπτο και 39-27 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Η Κάχα έφτασε  στο +15 (57-42) στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και έκλεισε στο +12(76-64) χωρίς να κινδυνέψει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Ο Λάμπε με 27 πόντους και 9 ριμπάουντ τα ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, ενώ Νοτσιόνοι και Σαν Εμετέριο σημείωσαν από 13 πόντους.
Ο Μπράουν από πλευρά Σιένα σημείωσε 24 πόντους όμως ήταν απελπιστικά μόνος του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.