Οζερούν: «Τουλάχιστον μία νίκη στην Αθήνα»

Η Αναντολού Εφές αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας και όπως δήλωσε ο Ενγκίν Οζερούν στόχος είναι να πάρουν τουλάχιστον μία νίκη στην Αθήνα για να είναι πιο άνετοι στην Κωνσταντινούπολη.

Η Αναντολού Εφές αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας και όπως δήλωσε ο Ενγκίν Οζερούν στόχος είναι να πάρουν τουλάχιστον μία νίκη στην Αθήνα για να είναι πιο άνετοι στην Κωνσταντινούπολη. Ο τζένεραλ μάνατζερ του τουρκικού συλλόγου υποστήριξε πως θα έχουν δύσκολο έργο κόντρα στους «ερυθρόλευκους» και τόνισε πως ίσως αυτή να είναι η πιο αμφίρροπη σειρά των play offs.

«Το Top-16 της Ευρωλίγκας αποτελεί παρελθόν, καθώς πλέον είμαστε στο δρόμο για το Final 4, όπου θα έχουμε δύσκολα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Έχουμε δύο ματς στην Αθήνα και στόχος μας είναι να πάρουμε τουλάχιστον μία νίκη, έτσι ώστε να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας. Ίσως αυτή να είναι η πιο αμφίρροπη σειρά των play offs. Μία. γραμμή είναι αυτή που μας χωρίζει από το Final 4 και γι’ αυτό θέλουμε τουλάχιστον μία νίκη, για να είμαστε πιο άνετοι στην Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της Εφές, Ενγκίν Οζερούν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.