Απογοητευμένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαρίτης εμφανίστηκε ο Ματ Νίλσεν.

Ο Αυστραλός σέντερ των “ερυθρόλευκων” τόνισε μεταξύ άλλων, πως θα πρέπει να υπάρξει άμεση βελτίωση της εικόνας του Ολυμπιακού, ενώ ο Βαγγέλης Αγγέλου από την πλευρά του υπογράμμισε πως οι παίκτες της ομάδας έκαναν πολλά λάθη στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο 32χρονος παίκτης τόνισε κατά την επιστροφή του Ολυμπιακού από την Ισπανία: «Ήμασταν απαράδεκτοι. Δεν κάναμε τίποτε καλά. Παίξαμε στο πιο δυνατό τεστ της χρονιάς και πήραμε βαθμό μηδέν. Νομίζω ότι πρέπει να μελετήσουμε το ματς, για να δούμε τι κάναμε λάθος και πώς πρέπει να βελτιωθούμε. Έχουμε πολύ δρόμο, ακόμη. Τέτοιες ήττες, πάντως, μας πεισμώνουν και πρέπει να γίνουμε καλύτεροι».

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Αγγέλου δήλωσε: «Τίποτε δεν πήγε καλά σήμερα. Από την αρχή κάναμε τα πάντα λάθος. Και σε άμυνα και σε επίθεση. Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε με τη Ρεάλ, που δεν βάζει πάνω από 70 πόντους και δεχθήκαμε 82. Στην επίθεσή μας δεν κάναμε σωστές επιλογές και το μόνο που κερδίσαμε ήταν η διαφορά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Αλλά και εδώ πάλι λάθος κάναμε, αφού δεχθήκαμε το ελεύθερο τρίποντο του Γκαρμπαχόσα στην τελευταία επίθεση.».