Να κρατήσει τα θετικά στοιχεία από τη νίκη επί της Σαρλερουά θέλει από τον Ολυμπιακό ο Σέρβος γκαρντ.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς τόνισε πως η παραμονή των “ερυθρολεύκων” στην Ισπανία απέφερε καρπούς, καθώς παρουσιάστηκαν απολύτως συγκεντρωμένοι στο ματς με τους Βέλγους, ενώ υπογράμμισε πως η συγκεκριμένη νίκη θα δώσει και ψυχολογική ώθηση στην ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Επίσης, δήλωσε πως η προσοχή όλων στο λιμάνι στρέφεται πλέον στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ηλυσιακό.

Ο Σέρβος γκαρντ του Ολυμπιακού δήλωσε αρχικά: «Στο Βέλγιο το ζητούμενο για μας δεν ήταν μόνο η νίκη. Χρειαζόμασταν ένα τέτοιο παιχνίδι στο οποίο θα είμαστε συγκεντρωμένοι και θα έχουμε τον έλεγχο. Πιστεύω ότι μας βοήθησε πολύ το γεγονός ότι μείναμε στην Ισπανία. Τώρα όμως θα πρέπει να έχουμε ανάλογη συνέχεια αρχής γενομένης με τον Ηλυσιακό. Σεβαστήκαμε τη Σαρλερουά όπως αρμόζει να κάνουμε σε κάθε ομάδα κι αυτό πρέπει να κάνουμε και την Πέμπτη».

Τέλος, ο Τεόντοσιτς δήλωσε για την αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη: «Στο γήπεδο του Ηλυσιακού είναι πολύ δύσκολο κι αυτοί δεν θα έχουν τίποτα να χάσουν. Πρέπει από την αρχή να ακολουθήσουμε τη συνταγή του Βελγίου. Δεν έχει τελειώσει ακόμα η πρωτιά του ομίλου. Ακόμα και να είχε όμως, δεν θα πρέπει να άλλαζε κάτι στον τρόπο που θα αντιμετωπίζαμε τη Ρόμα. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήταν στο Σαρλερουά. Δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και πιστεύω ότι τους δώσαμε λίγη χαρά. Πρέπει να ξέρουν ότι είναι πολύ σημαντικοί για μας έχουν λείψει».