Κρίσιμότατη μάχη

Το κρίσιμο ματς με τη Βαλένθια πλησιάζει. απειλητικά και ενώ ο Γιάννης Μπουρούσης θα βρίσκεται στη διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Το κρίσιμο ματς με τη Βαλένθια πλησιάζει. απειλητικά και ενώ ο Γιάννης Μπουρούσης θα βρίσκεται στη διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο τελευταίος αγωνιά για την περίπτωση του Θοδωρή Παπαλουκά. Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί την Τετάρτη το μεσημέρι με πτήση τσάρτερ για την Ισπανία, όπου την προσεχή Πέμπτη (21:45) θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς σε μια από τις πιο σημαντικές -μέχρι στιγμής- αναμετρήσεις της.

Σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο των Ιβήρων θα έχει κάνει το ουσιαστικό βήμα για πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα και παράλληλα θα έχει επανέλθει στο παιχνίδι κατάκτησης της πρώτης θέσης. Την περίπτωση της ήττας, ούτε που θέλουν να τη σκέφτονται, καθώς μετά ξεκινούν περιπέτειες.

Έτσι, ο Σέρβος τεχνικός θέλει να έχει όσα περισσότερα «βέλη» γίνεται στη φαρέτρα του στη «μάχη» εναντίον της Βαλένθια. Στην αποψινή προπόνηση λοιπόν, είδε με χαρά τον Μπουρούση να ξεπερνά τις ενοχλήσεις στο γόνατο του και να προπονείται κανονικά. Αντιθέτως, ο «Τεό» εξακολουθεί να έχει κάποιες ενοχλήσεις στη γάμπα και έτσι έβγαλε μόνο μέρος του προγράμματος.

Τόσο ο «Ντούντα», όσο και το ιατρικό τιμ δε σκοπεύουν να πιέσουν την κατάσταση, γνωρίζοντας πως τέτοιου είδους τραυματισμοί είναι «ύπουλοι» και κρύβουν κινδύνους υποτροπής. Γι’ αυτό και η συμμετοχή του αρχηγού της ομάδας θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή πριν την αναχώρηση για την Ισπανία. 

Στο μεταξύ, εκτός αποστολής θα μείνει, βέβαια, ο Μάρκο Κέσελ, καθώς το διάστρεμμα που υπέστη στον αγώνα πρωταθλήματος εναντίον του Ικάρου είναι δευτέρου βαθμού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.