Στην Ολίμπια Μιλάνο ο Χάκετ

Ο ατζέντης του Ντάνιελ Χάκετ, Μάριο Σκότι, με ανάρτησή του στο twitter ανακοίνωσε επί της ουσίας τη μεταγραφή του πελάτη του από τη Σιένα στην Ολίμπια Μιλάνο.

Ο ατζέντης του Ντάνιελ Χάκετ, Μάριο Σκότι, με ανάρτησή του στο twitter ανακοίνωσε επί της ουσίας τη μεταγραφή του πελάτη του από τη Σιένα στην Ολίμπια Μιλάνο.

Ο Ιταλοαμερικανός γκαρντ ήταν δεδομένο πώς θ΄ άφηνε τη Μοντεπάσκι, λόγω και των οικονομικών προβλημάτων που υφίστανται στον πολυνίκη σύλλογο τα τελευταία χρόνια, το όνομά του γράφτηκε στην Ελλάδα και διαψεύστηκε επίσημα από τον Παναθηναϊκό, με το επόμενο βήμα στην καριέρα του να είναι στο Μιλάνο.

Στο tweet του Μάριο Σκότι δεν αναφέρεται χρονική διάρκεια συμβολαίου, με τον 26χρονο ν΄ ακολουθεί το δρόμο που πρόσφατα πήραν ο νυν τεχνικός της Ολίμπια Λούκα Μπάνκι και ο Αμερικανός φόργουορντ, κι εκ νέου συμπαίκτης του πλέον, Ντέιβιντ Μος. Στο Top-16 της Ευρωλίγκας ο Χάκετ και η Μιλάνο θα είναι αντιμέτωποι, στον πέμπτο όμιλο, με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Λίγο μετά την ανάρτηση του Σκότι στο twitter κυκλοφόρησε φωτογραφία στο διαδίκτυο από την υπογραφή συμβολαίου του Χάκετ με την Ολίμπια, το οποίο είναι για τα επόμενα δυόμιση χρόνια ως το καλοκαίρι του 2016.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.