Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να φτάσει στην κατάκτηση και των τριών τίτλων εφέτος, εμφανίστηκε ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να φτάσει στην κατάκτηση και των τριών τίτλων εφέτος, εμφανίστηκε ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος μετά τη νίκη επί της Ζαλγκίρις Κάουνας και την κατάκτηση της πρώτης θέσης του Η’ Ομίλου και αναφέρθηκε για τους νοκ-άουτ αγώνες με αντίπαλο την Σιένα.

Αρχικά, ο Παπαλουκάς τόνισε για τη νίκη επί της Ζαλγκίρις: «Είχαμε πολύ πίεση κατά τη διάρκεια των αγώνων, σήμερα χαλαρώσαμε λίγο. Ξέραμε ότι το ματς ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, αλλά θέλαμε να το κερδίσουμε και να δώσουμε χαρά και στον κόσμο. Εκεί που χρειαστήκαμε φορτσάραμε, πήραμε τη νίκη και εν γένει πετύχαμε τους στόχους μας σε αυτή τη φάση».

Στην συνέχεια, τόνισε για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού, την ιταλική Σιένα: «Αυτό κοιτάμε. Εκεί στρέφουμε το ενδιαφέρον μας σε ότι αφορά την Ευρωλίγκα. Η Σιένα είναι μία πολύ καλή ομάδα. Δεν είχε στη διάθεσή της τον βασικό της πλέι μέικερ, τον Μακάλεμπ. Ο Νίκος όμως τους βοήθησε πάρα πολύ. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης».

Όσον αφορά στους εφετινούς στόχους του Ολυμπιακού δήλωσε: «Οφείλουμε να κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και αυτό θα κάνουμε. Το πρόγραμμα για εμένα τώρα έχει να περάσουμε στο Final 4 και να κατακτήσουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς όσους περισσότερους τίτλους γίνεται».