Με τίτλο "στον Μπούλοκ τα επιχειρήματα του Μεσίνα ηχούν λίγο σαν δικαιολογία", η ισπανική "Μarca" φιλοξενεί δηλώσεις του πρώην παίκτη της Ρεάλ.

Με τίτλο «στον Μπούλοκ τα επιχειρήματα του Μεσίνα ηχούν λίγο σαν δικαιολογία», η ισπανική “Μarca” φιλοξενεί δηλώσεις του πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν της Κάχασολ αναφορικά με την αποχώρηση του Ιταλού τεχνικού από τη «Βασίλισσα».

«Πέρυσι είχαμε μία ομάδα με βετεράνους, με παίκτες που είχαν κατακτήσει τίτλους, όπως ακριβώς έχουν κάνει παίκτες σαν τους Τζινόμπιλι και Ριγκοντό. Λοιπόν, εγώ πιστεύω πως αυτό είναι λίγο δικαιολογία» είπε ο Λούις Μπούλοκ, αναφερόμενος στη δικαιολογία του Μεσίνα πως δούλευε με μία νεανική και άπειρη ομάδα. «Εχω κατακτήσει τρεις τίτλους εκεί και η Ρεάλ έχει μεγάλους παίκτες, αλλά δεν λειτούργησε. Επομένως θα ήταν καλύτερα να πει αυτό, παρά πως πρέπει να ξυπνήσουν οι παίκτες που ήταν εκεί δουλεύοντας καθημερινά γι’ αυτόν» πρόσθεσε ο Αμερικανός, που έφυγε από τη Ρεάλ με απόφαση του Μεσίνα.

Ερωτηθείς αν επικοινώνησε με τον Μεσίνα, ο Μπούλοκ απάντησε: «Όχι, δεν έχω μιλήσει μαζί του και ούτε πιστεύω πως περίμενε μήνυμά μου. Δεν είναι η ομάδα μου. Έχω στείλει ένα μήνυμα στον Φελίπε (Ρέγες), επειδή είναι καλός φίλος μου». Ο Μεσίνα θεωρούσε πως ο Ισπανός διεθνής της Ρεάλ, Φελίπε Ρέγες ήταν πίσω από το αρνητικό κλίμα στην ομάδα προς το πρόσωπό του.

 Στο τέλος, ο Λούις Μπούλοκ παραδέχτηκε: «Δεν ήθελα να φύγω από τη Μαδρίτη. Θα μου άρεσε να είχα παραμείνει. Ήταν ένας μεγάλος σύλλογος».