«Πρέπει να φτάσουμε στα όρια μας κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Εξαιρετική εμφάνιση θα πρέπει να πραγματοποιήσει η Λαμποράλ Κούτσα για να κοντράρει τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Σέρτζιο Σκαριόλο.

Εξαιρετική εμφάνιση θα πρέπει να πραγματοποιήσει η Λαμποράλ Κούτσα για να κοντράρει τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Σέρτζιο Σκαριόλο. Ο Ιταλός προπονητής στάθηκε στις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση με τους «πράσινους» και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του.

«Αντιμετωπίζουμε όχι μόνο έναν δυνατό και έμπειρο αντίπαλο με ρόστερ γεμάτο από καλούς παίκτες, αλλά και μία ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή. Έτσι λοιπόν με ταπεινότητα, και γνωρίζοντας πως θα πρέπει να φτάσουμε στα όρια μας για να τους κοντράρουμε, θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το μομέντουμ μας και να ξεπεράσουμε κάποια προβλήματα που ακόμα έχουμε. Ελπίζουμε να έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας. Νομίζω πως θα πρέπει να είναι χαρούμενοι με το πώς τα πάμε τον τελευταίο καιρό», δήλωσε ο Σκαριόλο.

Από την πλευρά των παικτών ο Ντάβιντ Γέλινεκ, σχολίασε: «Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα αυτή τη σεζόν, δεν καταφέραμε να κρατήσουμε μομέντουμ για πολύ καιρό, αλλά ξέρουμε ποιος είναι ο σωστός δρόμος. Είναι μια σκληρή ομάδα ο Παναθηναϊκός, έχουν ψηλούς που μπορούν να προσαρμοστούν στην άμυνα. Θα είναι δύσκολο αλλά πρέπει να παίξουμε όπως παίξαμε στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας. Νομίζω ότι μπορούμε να τους νικήσουμε αν παίξουμε το δικό μας παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.