Βελίτσκοβιτς: “Μπορούμε πρώτοι”

Συγκέντρωση και στα 40 λεπτά του αγώνα και καλή κατάσταση, είναι σύμφωνα με τον Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς τα... συστατικά της επιτυχίας της Ρεάλ, στην προσπάθεια της να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Συγκέντρωση και στα 40 λεπτά του αγώνα και καλή κατάσταση, είναι σύμφωνα με τον Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς τα… συστατικά της επιτυχίας της Ρεάλ, στην προσπάθεια της να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ο 24χρονος φόργουορντ της ισπανικής ομάδας, ο οποίος ετοιμάζεται για την παρθενική συμμετοχή του σε φάιναλ φορ, μίλησε στην τηλεόραση της Ευρωλίγκας, ενόψει του ημιτελικού της 6ης Μαϊου με την Μακάμπι Τελ Αβιβ, και δε δίστασε να εκδηλώσει την επιθυμία του να βρεθεί στον τελικό απέναντι στον συμπατριώτη του και πρώην συμπαίκτη του στην Παρτιζάν, Μιλένκο Τέπιτς.

«Στο Φάιναλ Φορ θέλεις δύο νίκες για να στεφθείς πρωταθλητής. Τα πάντα μπορούν να συμβούν, μερικές φορές χρειάζεσαι τύχη! Και πάλι όμως, πιστεύω πως έχουμε μια ομάδα με ποιότητα και πολύ ταλέντο και μπορούμε να είμαστε πρώτοι στην Ευρώπη», είπε αρχικά ο Βελίτσκοβιτς και συνέχισε: «Όταν είμαι στο παρκέ προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Δεν έχει σημασία το πόσο παίζεις, ειδικά σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Όλοι πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα, ανεξάρτητα από το πόσο θα αγωνιστούν. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα, όσο μπορώ, όσο είναι δυνατό».

Αναφερόμενος στον Μιλένκο Τέπιτς του Παναθηναϊκού και αν θα ήθελε να αγωνιστεί αντίπαλός του, είπε: «Είναι η πρώτη φορά που κι εκείνος, όπως κι εγώ, θα βρεθεί σε Φάιναλ Φορ. Φυσικά και θα είμαι χαρούμενος. Μακάρι όλοι μου οι παλιοί συμπαίκτες να τα κατάφερναν να βρεθούν κάποια στιγμή στον τελικό. Εκεί, όπως είπα και πριν, όλα είναι δυνατά. Θα ήθελα να νικήσουμε στον ημιτελικό και να πάμε στον τελικό».

Οσο για το αδύναμο σημείο της Μακάμπι; «Προετοιμάζεσαι βλέποντας τα δυνατά και τα αδύνατα στοιχεία του αντιπάλου σου. Η Μακάμπι έχει ξοδέψει και έχει προσφέρει πολλά στο μπάσκετ. Για αυτούς το μπάσκετ είναι σαν θρησκεία. Έχουν πολύ καλό προπονητή αλλά και παίκτες. Θα δούμε, δεν μπορώ να πω ακόμα πιο είναι το αδύνατο ή το δυνατό του σημείο».

Τέλος, ο 24χρονος αναφέρθηκε στα τρία σημαντικότερα στοιχεία που απαιτούνται για να νικήσεις τέτοιου είδους αγώνες: «Το μυαλό είναι αυτό που πρέπει να είναι προετοιμασμένο αν θες να νικήσεις τέτοιου είδους παιχνίδια. Πρέπει να είσαι έτοιμος πνευματικά. Από εκεί και πέρα όπως πάντα λέμε πρέπει να παίξεις 40 λεπτά συγκεντρωμένος και να είσαι σε καλή κατάσταση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.