Μπαρμπαγιάννης: «Να πάρουμε το μετάλλιο και να το αφιερώσουμε σε όσους παλεύουν με τις φωτιές»

Η Εθνική Παίδων θα παλέψει για το χάλκινο μετάλλιο κόντρα στη Σερβία και ο Στράτος Μπαρμπαγιάννης θέλει να το αφιερώσει στον κόσμο που παλεύει με τις φωτιές.

Στον «μικρό» τελικό για το EuroBasket U16 η Ελλάδα θα αναμετρηθεί με τη Σερβία για το χάλκινο μετάλλιο. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (17/08) στις 18:30 και ο Στράτος Μπαρμπαγιάννης αναφέρθηκε στο ματς. Παράλληλα ο Έλληνας διεθνής ισχυρίστηκε ότι το ομοσπονδιακό συγκρότημα πρέπει να κατακτήσει την τρίτη θέση και να αφιερώσει το μετάλλιο στους ανθρώπους που παλεύουν με τις φωτιές.

«Πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε και να πάρουμε ένα μετάλλιο σ’ αυτή τη διοργάνωση και να το αφιερώσουμε σε όσους παλεύουν τώρα με τις φωτιές στη χώρα μας. Προσπαθήσαμε, παλέψαμε, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να είμαστε στον τελικό, αλλά έχουμε μία ακόμη ευκαιρία», είπε ο νεαρός σέντερ και πρόσθεσε:

«Έχουμε τις δυνατότητες για να το καταφέρουμε, το έχουν δει όλοι αυτό, το γνωρίζουμε κι εμείς, κι όπως μας είπε ο προπονητής μας, πρέπει να δίνουμε σε κάθε αγώνα το 100% των δυνάμεων μας ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο τέλος. Κι αυτό θα κάνουμε και τώρα. Ξέρουμε ότι είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας αυτό που έρχεται, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε το μετάλλιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.