Εθνική Τουρκίας: Έκτακτη σύσκεψη για το παρόν του Αταμάν, ανένδοτη η Φενέρμπαχτσε για τους διεθνείς της

Η τουρκική ομοσπονδία προσπαθεί να λύσει με κάθε τρόπο την κορύφωση των οξυμένων σχέσεων του Άταμαν με τον οργανισμό της Φενέρμπαχτσε.

Η ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει στους διεθνείς παίκτες να παίξουν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας για όσο διάστημα είναι στον πάγκο ο Εργκίν Άταμαν, προκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στην τουρκική ομοσπονδία.

Μετά την χειρονομία εμπαιγμού του Τούρκου προπονητή του Παναθηναϊκού, να δείξει με τα δάχτυλα του το σκορ (3-1) της πρόσφατης ήττας της Φενέρ από την Γαλατάσαραι, στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι μπάσκετ των “πρασίνων” με την Γαλατά, προκάλεσε την αντίδραση της Φενέρ. Ο γενικός γραμματέας, Μπουράκ Κιζιλχάν, προειδοποίησε ότι ο σύλλογος προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες με τους αρμόδιους για μια συμπεριφορά που δεν ταιριάζει στην ταυτότητα του προπονητή της Εθνικής ομάδας της Τουρκίας.

Η Φενέρ έχει 6 διεθνείς Τούρκους παίκτες (Μαχμούτογλου, Σανλί, Μπιμπεροβιτς Μπίρσεν, Γκάζι και Μέστογλου) και τον ερχόμενο Νοέμβριο, θα παίξει σε “παράθυρο” των προκριματικών του ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2025 και σε δυο παιχνίδια.

Ο Άταμαν ζήτησε συγνώμη από τους φιλάθλους και τον σύλλογο της Φενέρμπαχτσε, καθώς και όποιον προσβλήθηκε από την χειρονομία του, αλλά η τουρκική ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να υποχωρήσει και εμμένει στην εφαρμογή της ανακοίνωσης της για μη διάθεση των διεθνών παικτών στην Εθνική ομάδα και σε συνεργασία με τον Τούρκο προπονητή.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για την συνέχιση ή όχι της συνεργασίας της τουρκικής ομοσπονδίας με τον Άταμαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.