Πέτροβιτς: «Θα ήθελα να παίξει ο Γιόκιτς»

Ο Αλεξάνταρ Πέτροβιτς τόνισε πως θα ήθελε τον Νίκολα Γιόκιτς στο φιλικό προς τιμήν του Ντράζεν Πέτροβιτς.

Η φιλική αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 5 Σεπτεμβρίου στο Ζάγκρεμπ και ο αδερφός του αδικοχαμένου Κροάτη αναφέρθηκε στις παρουσίες στον συγκεκριμένο αγώνα, σε δηλώσεις του στη «Sportske Novosti».

Αρχικά, ο Πέτροβιτς δήλωσε: «Ο Λούκα Ντόντσιτς θα είναι εδώ, ο Γκόραν Ντράγκιτς θα είναι επίσης εδώ, Κροάτες παίκτες του NBA επίσης, ακόμα περιμένουμε επιβεβαίωση για την παρουσία του Νίκολα Γιόκιτς, θα ήθελα να τον δω στον αγώνα για τον Ντράζεν. Ο Αλμπέρτο Ερέρος και ο Αλφόνσο Ρέγιες , μαζί με τρία σημερινά μέλη της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου ο Ντράζεν έγραψε ιστορία, έρχονται επίσης στο Ζάγκρεμπ».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ο Μάριο Χεζόνια θα παίξει για την ομάδα της Κροατίας, ο Ντζάναν Μούσα και ο Γουόλτερ Ταβάρες θα παίξουν για την ομάδα του Ντράζεν, ο Φακούντο Καμπάτσο ήταν προγραμματισμένο να έρθει, αλλά περιμένει να γεννήσει η σύζυγος του και δεν θα μπορέσει να έρθει. Θα υπάρχουν περισσότεροι σπουδαίοι παίκτες, ο Ματίας Λεσόρ, ο Τορνίκε Σενγκέλια, ο Σέιν Λάρκιν, ο ΝτεΣον Πιέρ, ο Βάνια Μαρίνκοβιτς, ο Νέναντ Ντιμιτρίεβιτς, ο Μαρσελίνιο Χουέρτας και ο Γιάκα Μπλάζιτς. Ζήτησα από τους προπονητές, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον Νέβεν Σπάχια και τον Γιόσιπ Σέσαρ να κάνουν αυτό το παιχνίδι ανταγωνιστικό τιμώντας με αυτό τον τρόπο τη μνήμη του Ντράζεν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.