Τσεντεβίτα/Ολίμπια – Παναθηναϊκός 76-81: Νικηφόρο «ξεμούδιασμα» με… οδηγό τον Μπράουν

Με πρωταγωνιστή τον Λορέντζο Μπράουν, που έδειξε να προσαρμόζεται πολύ γρήγορα στη νέα του ομάδα, ο Παναθηναϊκός AKTOR επιβλήθηκε 81-76 της Τσεντεβίτα/Ολίμπια στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

Οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν με πολλές και σημαντικές απουσίες στο πρώτο τους φιλικό ματς, αφού δεν αγωνίστηκαν οι Σλούκας, Λεσόρ, Ναν, Γιουρτσεβέν και Αντετοκούνμπο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει περιορισμένο rotation από τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος χρησιμοποίησε στο «5» τους Μήτογλου και Σαμοντούροφ.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, όπως είναι φυσικό λόγω εποχής, όμως είχε και κέρδη με μεγαλύτερο όλων τον Λορέντζο Μπράουν. Ο Αμερικανός γκαρντ στο ντεμπούτο του με τα πράσινα πέτυχε 18 πόντους, οργάνωσε εξαιρετικά το παιχνίδι της νέας του ομάδας και έδειξε σαν να είναι χρόνια στο «τριφύλλι».

Έτσι, οι «πράσινοι» κατάφεραν να ξεκινήσουν με νίκη τα φιλικά προετοιμασίας, έχοντας ως όπλο την άμυνα τους στην τέταρτη περίοδο, όπου και περιόρισαν τη δράση της Τσεντεβίτα/Ολίμπια.

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Μήτογλου με 19 πόντους, πολύ καλή εμφάνιση και από τον Χουάντσο με 13 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ 10 πόντους πρόσθεσε ο Γκραντ και μοίρασε 6 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 23-17, 43-44, 65-67, 76-81


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.