Εθνική ομάδα μπάσκετ : Στόχος να καρπωθεί τα οφέλη της επαρχίας! (vid)

Την χαρά και την ικανοποίησή τους για την παρουσία της εθνικής μας ομάδας στη Λάρισα, ενόψει του αυριανού αγώνα για τα προκριματικά του Μουντιμπάσκετ, εξέφρασαν ο πρόεδρος της ΕΟΚ κ. Λιόλιος και ο Περιφεριάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός

Μια ξεχωριστή εμπειρία βιώνει το Ελληνικό μπάσκετ σε εθνικό επίπεδο, καθώς η «επίσημη αγαπημένη» δίνει για πρώτη φορά αύριο επίσημο παιχνίδι στην περιφέρεια κι αυτό το γεγονός αν μη τι άλλο, αποτελεί τιμή και… δέος για τους οικοδεσπότες αλλά και την Ομοσπονδία, λαμβάνοντας υπόψη την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο Θεσσαλικό κάμπο τα τελευταία 24ωρα και ενόψει της αυριανής αναμέτρησης της «γαλανόλευκης»!
Η πρόταση της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τη διεξαγωγή του ματς με τη Μεγάλη Βρετανία, στη Λάρισα έγινε αποδεκτή με χαρά από την Ομοσπονδία κι αυτό επεσήμανε ο πρόεδρος Βαγγέλης Λιόλιος μιλώντας στην Σ/Τα για τα οφέλη που μπορεί και πρέπει να έχει το άθλημα από την παρουσία του στην επαρχία!
«Ευχαριστούμε για την πρόσκληση την οποία κάναμε αμέσως αποδεκτή. Η περιοχή έχει αναδείξει σπουδαίους αθλητές, σπουδαίους προπονητές αλλά και σπουδαίους διαιτητές.. Ο κόσμος φαίνεται πως αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή αυτό το γεγονός και το ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια ενόψει του αυριανού ματς, δείχνει και τη λαχτάρα των φιλάθλων να μείνουν στο πλευρό της εθνικής μας. Από την άλλη πλευρά είναι βέβαιο πως οι παίκτες μας, μετά από μια κοπιαστική χρονιά θα νιώσουν πάρα πολύ καλά βλέποντας τόσο κόσμο και νιώθοντας την υποστήριξή του…» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Λιόλιος.

Ιδιαίτερα συγκινημένος εμφανίστηκε στην Σ/Τα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, για την παρουσία της εθνικής μας ομάδας στον κάμπο, τονίζοντας την σπουδαιότητα της αυριανής αναμέτρησης αλλά και τα πολλαπλά κέρδη που θα αποκομίσουν τόσο η «γαλανόλευκη» όσο και οι διοργανωτές από αυτόν τον ιστορικό, όπως τον χαρακτήρισε, αγώνα σε μια περιοχή με παράδοση στο μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.