Σίλβερ: «Τίποτα για την ευρωπαϊκή λίγκα»

Ο Άνταμ Σίλβερ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, σχετικά με το ενδεχόμενο δημιουργίας λίγκας στην Ευρώπη.

Ο κομισάριος του ΝΒΑ έχει παραδεχτεί πως εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί ένα πρωτάθλημα με ευρωπαϊκές ομάδες. Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ένα συγκεκριμένο πλάνο και τα σχέδια βρίσκονται σε αρχικό στάδιο.

Ο Σίλβερ δήλωσε: «Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πλάνο για την Ευρώπη αυτή τη στιγμή, πέραν από το γεγονός ότι όλοι συμφωνούμε να εξετάσουμε εντατικά αυτή την ευκαιρία. Εκεί που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή ως προς το επίπεδο του ενδιαφέροντος για το μπάσκετ, δεν αντιστοιχεί με το επίπεδο των διαφημιστικών δραστηριοτήτων. Ο τρόπος με τον οποίο το βλέπουμε όλοι μας, δεν αφορά μόνο τη μπασκετική ευκαιρία. Έχουμε υπάρξει ξανά στο παρελθόν ως πρωτάθλημα σε αυτό το σημείο, όπου αν δεν μπορείς να δείξεις στην αγορά ότι δεν μπορείς να έχεις μία επιτυχημένη επιχείρηση, δεν είναι βιώσιμο».

Παράλληλα, ο κομισάριος αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο επέκτασης του ΝΒΑ: «Έχει γίνει κάπως περίπλοκο ως προς τη δίκαια και ισόνομη πώληση στο πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει για τα ήδη υπάρχοντα τηλεοπτικά και τα λοιπά αλλά και για όλους τους ενδιαφερόμενους ότι “σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον, θα σας ειδοποιήσουμε”».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.