Νάγκετς: Ο Γιόκιτς απλά δεν το δείχνει (video)

Ο Νίκολα Γιόκιτς τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο ΝΒΑ, όμως δε το δείχνει.

Ο Σέρβος σέντερ των Ντένβερ Νάγκετες εμφανίστηκε με μουσάκι στη media day της ομάδας του και αναφέρθηκε στο μετάλλιο που κατέκτησε με τη Σερβία και στον Ράσελ Ουέστμπρουγκ.

Αρχικά, ο Γιόκιτς μίλησε για το μουσάκι που έχει αφήσει: «Πείτε μου κι άλλα κομπλιμέντα για το μούσι… Δεν ξέρω, πιθανότατα θα… φύγει σύντομα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη νέα σεζόν: «Κάθε χρόνο είναι το ίδιο. Δεν ξέρω γιατί το κάνουμε κάθε χρόνο. Αφού είναι τα ίδια και τα ίδια. Κάθε σεζόν προσπαθώ να γίνω καλύτερος. Κάθε χρόνο όλες οι ομάδες προσπαθούν να γίνουν καλύτερες. Επειδή δε χαμογελάω, δε γελάω, δε σημαίνει ότι δεν είμαι ενθουσιασμένος. Πάντα είμαι ενθουσιασμένος να δω τι παραπάνω μπορώ να κάνω. Είμαι ενθουσιασμένος, απλά δεν το δείχνω».

Επίσης, μίλησε για το μετάλλιο που κατέκτησε με τη Σερβία στο Παρίσι: «Είναι το ίδιο, αλλά και εντελώς διαφορετικό να κερδίζεις κάτι σε συλλογικό επίπεδο ή με την εθνική σου ομάδα. Πρώτη φορά κέρδισα κάτι με την εθνική και στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Είναι ξεχωριστό συναίσθημα, άλλη αίσθηση. Το να παίζεις με τους φίλους σου με τους οποίους μεγάλωσες μαζί και παίζατε από μικροί. απ’ όταν ήσουν 13,14, 15 χρονών και τώρα να παίζετε μαζί κόντρα στις μεγαλύτερες ομάδες είναι ίδιο και διαφορετικό ταυτόχρονα συναίσθημα».

Τέλος, δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον Ουέστμπρουκ: «Στο γήπεδο δεν τα πηγαίναμε καλά, τσακωνόμασταν και ανταλλάζαμε κουβέντες. Όμως ξέρω πώς είναι εκτός γηπέδου, είναι σπουδαίος συμπαίκτης, ένας ηγέτης με φωνή, που τον ακούνε οι άλλοι και ακολουθούν το παράδειγμά του. Πιστεύω πως θα είναι σπουδαίος παίκτης για μας και θα μας δώσει πολλά».

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.