Μπορεί ο Σάσα Βεζένκοφ να μην μακροημέρευσε στο ΝΒΑ και τους Κινγκς, όμως οι GMs του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη δεν τον ξέχασαν!

Κάθε άλλο θα έλεγε κανείς, αφού παρά το σύντομο πέρασμα του από το ΝΒΑ, κατάφερε να αφήσει το στίγμα του. Οι GMs του ΝΒΑ επέλεξαν τον φόργουορντ του Ολυμπιακού ως τον καλύτερο ξένο παίκτη που δεν αγωνίζεται πλέον στη λίγκα.

Ο Βεζένκοβ συγκέντρωσε το 30% των προτιμήσεων και τον ακολούθησαν οι Νίκολα Μίροτιτς (23%), Έντι Ταβάρες (17%), Νόλα Τραορέ (10%), Ντζάναν Μούσα και Τσέντι Όσμαν (από 7%)!

Όσον αφορά τον κορυφαίο πόιντ γκαρντ, ο Ντόντσιτς συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό των προτιμήσεων, καλύτερος σούτινγκ γκαρντ ψηφίστηκε ο Άντονι Έντουαρντς με 33%, κορυφαίος σμολ φόργουορντ ο Τζέισον Τέιτουμ με 47%, καλύτερος πάουερ φόργουορντ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 77% και ο Νίκολα Γιόκιτς επιλέχτηκε στη θέση του σέντερ.

Από ‘κει και πέρα, το 83% των GMs πιστεύει ότι οι Σέλτικς θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα και έπονται οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (13%) και οι Ντάλας Μάβερικς (3%). Σε ό,τι αφορά τον τίτλο του MVP, ο Σέι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ συγκεντρώνει το 40% των προτιμήσεων, με τον Λούκα Ντόντσιτς να έρχεται δεύτερος με 30%.