Ο Άντονι Έντουαρντς υποστήριξε πως οι Μινεσότα Τίμπεργουβλς είχαν υποτιμήσει τους Ντάλας Μάβερικς στους περσινούς τελικούς της Δύσης.

Ο Αμερικανός παίκτης τόνισε πως χάρηκε για τον Κάιρι Ίρβινγκ, ο οποίος έδειξε πως μπορεί να τα καταφέρει χωρίς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Παράλληλα, συμπλήρωσε πως η ομάδα του θα επιστρέψει καλύτερη και θα προσπαθήσει και τη φετινή σεζόν να οδηγήσει την ομάδα του έως του τελικούς της Δύσης και μετά στους μεγάλους τελικούς.

Ο Έντουαρντς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Νομίζαμε ότι θα τους “σκουπίζαμε”. Μόλις κερδίσαμε το έβδομο παιχνίδι. Ξέρουμε τι συμβαίνει. Τους υποτιμήσαμε. Ειλικρινά αυτό συνέβη. Γι’ αυτό χάσαμε. Χαίρομαι γι’ αυτούς, όμως. Δε θα πω ψέματα. Χαίρομαι γι’ αυτούς. Χαίρομαι για τον Κάιρι. Αλλά εμείς δεν κάνουμε τους άλλους παίκτες να μας νικήσουν. Θέλω να πω, σε αυτό το σημείο, είναι πολύ αργά για να μιλήσουμε γι’ αυτό, οπότε δεν έχει καν σημασία».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Αλλά χαίρομαι για τον Κάιρι που έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στους τελικούς χωρίς τον Μπρον. Να δείξει στον κόσμο ότι δε χρειάζεται τον Μπρον, καταλαβαίνεις τι εννοώ; 1:11 Οπότε χαίρομαι γι’ αυτόν. Είμαι θυμωμένος που δεν μπόρεσα να μιλήσω μαζί του μετά το παιχνίδι. Και στον Λούκα επίσης. Θα επιστρέψω. Έχω πολλά χρόνια μπροστά μου, θα επιστρέψω. Θα γυρίσω καλύτερος, φίλε. Είμαι καλά. Είπα στους συμπαίκτες μου, δεχτείτε τις ήττες σας, όπως δέχεστε τις νίκες σας, φίλε. Ψηλά το κεφάλι, φίλε. Ας προχωρήσουμε».