Ρόντο: «Τσακώνομαι με τους προπονητές»

Ο Ραζόν Ρόντο αποκάλυψε πως έχει τσακωθεί με όλους τους προπονητές, που είχε έως τώρα στην καριέρα του στο ΝΒΑ, λόγω του χαρακτήρα του.

Ο Ραζόν Ρόντο αποκάλυψε πως έχει τσακωθεί με όλους τους προπονητές, που είχε έως τώρα στην καριέρα του στο ΝΒΑ, λόγω του χαρακτήρα του. Ο Αμερικανός γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς αναφέρθηκε στο επεισόδιο που είχε με τον Ρικ Κάρλαϊλ στον αγώνα της ομάδας του, με τους Τορόντο Ράπτορς.


Αρχικά, ο Ρόντο τόνισε: «Όταν συνέβη, όλοι είπαν πως δεν θέλω να βρίσκομαι εδώ. Έχω τσακωθεί με όλους τους προπονητές που είχα μέχρι τώρα. Έτσι είναι η ζωή. Είναι σαν το γάμο. Δεν πρόκειται να σου αρέσει πάντα η σύζυγος σου, πρόκειται να έχεις διαφωνίες, αλλά δεν θα τα παρατήσεις. Εμφανίστηκα στην τηλεόραση σαν να έχω κάνει έγκλημα. Απλά δύο άνδρες είχαν μία διαφωνία. Δεν το χειριστήκαμε με το σωστό τρόπο. Ότι και να γίνει πάντα το φταίξιμο θα πέσει πάνω στον παίκτη και πήρα την ευθύνη. Αλλά έχουμε προχωρήσει από το περιστατικό αυτό».


Στη συνέχεια, ο Αμερικανός παίκτης συμπλήρωσε: «Έχω μιλήσει με τον Καρλάιλ πιο πολύ από ότι έχω μιλήσει με οποιονδήποτε άλλο προπονητή στην καριέρα μου, ώστε να με βοηθήσει να καταλάβω τι περιμένει από μένα. Μου στέλνει μηνύματα συνεχώς, βλέπουμε μαζί βίντεο και μιλάμε για τα συστήματα της ομάδας, όλα τα μικρά πράγμα που έχουμε να δουλέψουμε. Είμαστε εντάξει».


Σχετικά με τη μετεγγραφή του στους «Μαβς», ο Ρόντο τόνισε: «Το μόνο που με νοιάζει είναι να κερδίσω. Έκανα πολλές θυσίες, πιστεύω ερχόμενος εδώ. Προσπαθώ να μοιράζω την μπάλα και να κινούμαι χωρίς την μπάλα. Είναι δύσκολο να προσαρμοστώ, αλλά αυτό προσπαθώ να κάνω. Μου αρέσει πολύ εδώ. Δεν υπάρχει κάτι που να μην μου αρέσει, δεν είμαι στριμωγμένος. Είναι μία ομάδα που είναι πολύ φιλική προς τους παίκτες από τα αεροπλάνα και τα ξενοδοχεία μέχρι το φαγητό που τρώμε. Μέχρι και Playstation μας παρέχεται στα αποδυτήρια. Φυσικά το σύστημα της ομάδας είναι διαφορετικό, αλλά είμαι εδώ μόνο δύο μήνες. Πρόκειται να πάρει χρόνο».


Τέλος, μίλησε και για την επιθυμία του Κόμπι Μπράιαντ, να τον δει με τη φανέλα των Λέικερς: «Όταν μιλάει, οι δονήσεις είναι ισχυρές. Είναι τιμή και κοπλιμέντο το να θέλει να παίξει μαζί μου, αλλά αυτήν την ώρα είμαι συγκεντρωμένος στο να κερδίσω ένα πρωτάθλημα με τους Ντάλας Μάβερικς. Είναι αδύνατο να παίξουμε τώρα μαζί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.