O Giannis δε θέλει διαχείριση του χρόνου συμμετοχής του (vids & pic)


Το ιστορικό ξεκίνημα του Γιάννη Αντετονκούμπο στη φετινή σεζόν του ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς έχει προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερο ενδιφέρον γύρω από τον ίδιο. Μάλιστα, τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ έψαξαν και βρήκαν πως υπάρχει διαφωνία ανάμεσα στον MVP της προηγούμενης σεζόν και τον προπονητή του Μάικ Μπούντενχολτζερ για το χρόνο συμμετοχής του, χωρίς βέβαια να υπάρχει κάτι ακραίο σε όλο αυτό. 

«Θέλω να παίζω», λέει και ξαναλέει ο διεθνής Έλληνας φόργουρντ, με τον προπονητή του να παραδέχεται πως υπήρξε διαφωνία μαζί του για τη διαχείριση του χρόνου συμμετοχής του αλλά διευκρίνισε πως τις περισσότερες φορές επιτρέπει στην ομάδα του να ορίζει αυτήν το χρόνο συμμετοχής του αλλά και το … βάρος γενικότερα των προπονήσεών του, τόσο με την ομάδα όσο και σε ατομικό επίπεδο. 

«Αυτό που λέω είναι πως δε θέλω ούτε να το ακούω. Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος. Προσπαθώ να του πω να μη μου το συζητάει καν», δήλωσε ο Giannis για τις συζητήσεις αυτές με τον προπονητή του και συνέχισε. «Δεν μπορώ να μιλώ για το τί κάνουν άλλες ομάδες κι άλλοι παίκτες. Θέλω να παίζω. Αν δεν μπορώ να βγάλω τη δουλειά μου στο γήπεδο δε νιώθω καλά. Όπως έλεγε κι ο Μάικλ Τζόρνταν, η σκληρή δουλειά αφανίζει το φόβο. Αν δε δουλέψεις σκληρά και δεν εξελίξεις την τεχνική σου δε νιώθεις καλά. Δε βρίσκεις ρυθμό. Έτσι λοιπόν, πάντα απολαμβάνω να πηγαίνω το βράδυ στο γυμναστήριο και να κάνω ορισμένα παραπάνω σουτ. Είναι μια μάχη. Προσπαθώ να βρίσκομαι στο γυμναστήριο, προσπαθώ να βελτιώνομαι. Έχω μεγάλα περιθώρια βελτίωσης ακόμη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.