Ντουέιν Κέισι: Ήρθε η ώρα για αλλαγή

Ο προπονητής των Ντιτρόιτ Πίστονς, Ντουέιν Κέισι, όρθωσε ανάστημα ενάντια στον ρατσισμό τονίζοντας πως ήρθε η ώρα να παρθούν δραστικά μέτρα.

Ο προπονητής των Ντιτρόιτ Πίστονς, Ντουέιν Κέισι, όρθωσε ανάστημα ενάντια στον ρατσισμό τονιζοντας πως ήρθε η ώρα για αλλαγές.

”Ξεκινάει με την πολιτική και ξεκινάει με τους ιδιοκτήτες και τους παίκτες μας, αλλά και με ανθρώπους σαν τον Γκρεγκ Πόποβιτς και τον Στιβ Κερ που μιλάνε ανοιχτά. Εάν τα πω, είμαι απλώς ένας θυμωμένος μαύρος. Πρέπει να συγκεντρώσουμε την πλειοψηφία και να παλέψουμε βοηθώντας να αλλάξει αυτή η κατάσταση”.

”Ας ελπίζουμε ότι αυτές οι δύσκολες στιγμές και οι δολοφονίες που έχουν συμβεί αυτούς τους μήνες θα αποτελέσουν την αιτία της αλλαγής. Όποια πλατφόρμα έχω ως προπονητές και οι παίκτες βγαίνουν σε πορείες για να τραβήξουν την προσοχή και να κρατήσουν την συζήτηση ανοιχτή, για μένα είναι το πιο σημαντικό και είναι μεγαλύτερο από το μπάσκετ. Υπάρχει πάντα κίνδυνος, αλλά υπάρχει και ο κίνδυνος να παραμείνεις με το status quo, με ανθρώπους που δολοφονούνται επειδή είναι μαύροι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.