Προβλήματα για τους Μάβερικς

Μεγάλο πλήγμα για τους Μάβερικς, καθώς η ομάδα του Ντάλας δεν θα έχει στη διάθεση του για το υπόλοιπο των αγώνων των πλέι οφ του ΝΒΑ τους Ραζόν Ρόντο και Τσάντλερ Πάρσονς.

Μεγάλο πλήγμα για τους Μάβερικς, καθώς η ομάδα του Ντάλας δεν θα έχει στη διάθεση του για το υπόλοιπο των αγώνων των πλέι οφ του ΝΒΑ τους Ραζόν Ρόντο και Τσάντλερ Πάρσονς. Οι Τεξανοί είναι στον 1ο γύρο των πλέι οφ και έχουν χάσει ήδη τα δύο πρώτα παιχνίδια από τους Χιούστον Ρόκετς. Ο Ρόντο τέθηκε νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν λόγω ενοχλήσεων στη μέση και μάλιστα δεν πρόκειται να φορέσει ξανά τη φανέλα των «Μαβς».

Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και ο προπονητής της ομάδας, Ρικ Καρλάιλ, αποκάλυψε πως δεν θ’ ανανεωθεί το συμβόλαιο του. Ο άλλοτε πρωταθλητής με τους Σέλτικς δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα και έχει έρθει σε ρήξη με τον Καρλάιλ. Ο Πάρσονς θα υποβληθεί σε επέμβαση στο δεξί γόνατο και χάνει τη συνέχεια των πλέι οφ. Φέτος ο 26χρονος φόργουορντ είχε 15,7 πόντους, 4,9 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ ανά αγώνα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.