Σλούκας: Κατεβαίνει με την εθνική στο Προολυμπιακό!

Την απόφαση να ενισχύσει την εθνική ομάδα στο Προολυμπιακό τουρνουά, που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ, φέρεται να πήρε ο Κώστας Σλούκας.

Μπορεί ο αρχηγός του Παναθηναϊκού να είχε εκφράσει τον προβληματισμό του για όσα συνέβησαν πριν αλλά και κατά τη διάρκεια των τελικών της Stoiximan Basket League, ωστόσο αποφάσισε να τα αφήσει όλα στην άκρη.

Βάζοντας πάνω από όλα το κοινό καλό της εθνικής ομάδας και την επιθυμία να βοηθήσει στην προσπάθεια που θα γίνει για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Κώστας Σλούκας αποφάσισε να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Βασίλη Σπανούλη.

Επίσης το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε κατά τη διάρκεια των τελικών της Basket League, δεν είναι σοβαρό, κάτι που επίσης έπαιξε ρόλο στην απόφαση του.

Έτσι, στη σημερινή προπόνηση, ο πολύπειρος γκαρντ αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών». Φυσικά θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο της εθνικής, έτσι ώστε να υπάρχει μια ακριβέστατη διάγνωση για την κατάστασή του και να υπάρξει ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα για το πως θα ενσωματωθεί σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.