Λετονία – Βραζιλία 69-94: «Πάρτι» πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες (highlights)

Από τη Ρίγα στο Παρίσι! Η Βραζιλία διέλυσε την οικοδέσποινα του Προολυμπιακού τουρνουά, Λετονία (69-94) και πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η ομάδα του Άτσο Πέτροβιτς έδειξε πως ήθελε περισσότερο από τη Λετονία αυτό το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και παρότι έπαιξε χωρίς δύο γκαρντ (τραυματίας Νέτο, τραυματίστηκε ο Ντος Σάντος), στον τελικό του τουρνουά ήταν χάρμα ιδέσθαι με βομβαρδισμό τριπόντων (13/24)!

Χάρη σε ένα διαστημικό πρώτο δεκάλεπτο, όπου είχε 8/8 τρίποντα, η Βραζιλία έβαλε από πολύ νωρίς τις βάσεις για τη νίκη. «Έχτισε» διψήφια διαφορά (11-34) και δεν κοίταξε ξανά πίσω, ελέγχοντας σε όλη τη διάρκεια του ματς τον ρυθμό.

Κάθε προσπάθεια της Λετονίας να επιστρέψει στο ματς έπεφτε στο κενό, αφού οι Βραζιλιάνοι είχαν απάντηση. Η ομάδα του Πέτροβιτς συντηρούσε τη διαφορά σταθερά πάνω από τους 20 πόντους και δεν επέτρεψε ποτέ στην οικοδέσποινα του τουρνουά να μπει στη διεκδίκηση του ματς, φτάνοντας διά περιπάτου στη νίκη-πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες με το ευρύ 94-69.

MVP και πρώτος σκόρερ των Βραζιλιάνων ο Μπρούνο Καμπόκλο με 21 πόντους, ακολούθησε ο Λέο Μέιντλ με 20 πόντους, 9 ριμπάουντ και ο «γερόλυκος» Μαρσελίνιο Χουέρτας με 12 πόντους και 7 ασίστ. Από τη Λετονία «διασώθηκαν» οι Λόμαζ (15π.), Ζάγκαρς (14π.) και Σμιτς (14π.).

Τα δεκάλεπτα: 11-22, 33-49, 46-72, 69-94.

Αναλυτικά ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.