«Φάκελος» Κώστας Αντετοκούνμπο: Τα δεδομένα για την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έχει πιθανότητες συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού αλλά όλα θα κριθούν τις επόμενες ημέρες. Κομβική ημέρα η Τετάρτη (17/07).

Παρασκευή κοντή γιορτή λένε, αλλά για τον Κώστα Αντετοκούνμπο η κρίσιμη ημέρα είναι η Τετάρτη (17/07). Δέκα ακριβώς μέρες δηλαδή πριν το τζάμπολ στη Λιλ στο πρώτο παιχνίδι της Εθνικής μας (27/07, 22:00, με Καναδά).

Ο Κώστας ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του σήμερα (15/07) και η επιθυμία του να είναι στην τελική 12άδα που θα ταξιδέψει στη Γαλλία είναι τεράστια. Όχι μόνο για τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που φυσικά αποτελεί ύψιστη τιμή για κάθε αθλητή, αλλά για να είναι δίπλα στον αδερφό του, Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος άλλωστε θα είναι ένας από τους δύο σημαιοφόρους μας στη τελετή έναρξης του σπουδαιότερου αθλητικού γεγονότος.

Αύριο (16/07) δεν θα συμμετάσχει στο φιλικό κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο, όπως δεν θα αγωνιστούν και οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Νικ Καλάθης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και η πρώτη απόπειρα δοκιμής του ποδιού του θα γίνει την Τετάρτη (17/07).

Ανάλογα με το πως θα νιώσει στη προπόνηση θα κριθούν αρκετά. Υπάρχει πάντως συγκρατημένη αισιοδοξία και το σενάριο να τον δούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν είναι ανέφικτο την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.