Tα νέα… «τριανταφυλλένια» παπούτσια του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Στη γλώσσα του παπουτσιού έχει τυπωθεί η φράση "Είμαι η κληρονομιά του πατέρα μου" τιμώντας την μνήμη του πατέρα του, Τσάρλς, ενώ αναγράφονται τα ονόματα όλων των συγγενικών προσώπων του στην φτέρνα.

Τις πρώτες εικόνες από τα νέα παπούτσια του, τα «Zoom Freak 6 Roses» έδωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μέσα από το VIDEO που δημοσίευσε, κάνοντας προπόνηση με την Εθνική ομάδα στο κλειστό του Περιστερίου, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Τα νέα του signature παπούτσια, τα Zoom Freak 6, θα κυκλοφορήσουν επίσημα στις 16 Αυγούστου και ο Έλληνας σταρ των Μπακς φόρεσε την σειρά «Roses edition των Zoom Freak 6» με τα απλά σχεδιαστικά στοιχεία και οι καρδιές που απεικονίζονται στο νέο μοντέλο των παπουτσιών, ενσαρκώνουν το ταξίδι και την κληρονομιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο εντός και εκτός γηπέδου.

Στη γλώσσα του παπουτσιού έχει τυπωθεί η φράση:“I am my father’s legacy”, δηλαδή “Είμαι η κληρονομιά του πατέρα μου”, η οποία δεν λείπει από κανένα μοντέλο της σειράς, ενώ στη φτέρνα υπάρχουν τα ονόματα όλων των αγαπημένων του προσώπων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.