Κερ: «Απλά λέω στον Κάρι και στον ΛεΜπρον να πάρουν το χρυσό»

Η εθνική ομάδα των ΗΠΑ προετοιμάζεται για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι και ο Στιβ Κερ αποκάλυψε τί ζήτησε από τους ΛεΜπρον Τζέιμς και Στεφ Κάρι.

Τελευταία φιλικά παιχνίδια για τις ΗΠΑ του Στιβ Κερ με Γερμανία και Νότιο Σουδάν στο Λονδίνο. Η ομάδων των σούπερ σταρ του NBA προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε στο τουρνουά.

Παράλληλα ο Κερ εντυπωσιάστηκε από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος στις προπονήσεις δίνει οδηγίες στους συμπαίκτες του, ενώ ζήτησε από τον σούπερ σταρ των Λέικερς αλλά και τον Στεφ Κάρι το χρυσό μετάλλιο στην Ολυμπιάδα.

«Θα δούμε πως θα παίξουμε αλλά μου αρέσει αυτό που βλέπω μέχρι στιγμής. Άμυνα, άμυνα, άμυνα. Αν μπορούμε να φέρουμε ξεκούραστους παίκτες ύστερα από πέντε λεπτά να συνεχίσουμε να το κάνουμε και να αμυνθούμε όπως έχουμε κάνει, τότε μου αρέσουν οι πιθανότητες να νικήσουμε. Θα σκοράρουμε, έχουμε παίκτες που μπορούν. Οτιδήποτε μας δίνει τη μεγαλύτερη πιθανότητα να αμυνθούμε, αυτό θα κάνουμε. Μας αρέσει που έχουμε μερικούς νεαρούς παίκτες τώρα στην ομάδα καθώς θα μπορέσουν να είναι και στο επόμενο γκρουπ. Αλλά δεν το σκεφτήκαμε αυτό όταν φτιάξαμε την ομάδα, απλά θέλαμε το καλύτερο πιθανό ρόστερ. Απλά προσπαθούμε να νικήσουμε.

Παίρνουμε την αίσθηση ενός συνδυασμού που μας αρέσει. Η βοήθεια του Αντεμπάγιο και του Άντονι Ντέιβις από τον πάγκο ήταν εκπληκτική, θα παραμείνουμε σε αυτό. Ο Εμπίντ θα ξεκινάει. Είναι η θέση δίπλα από τον Κάρι και τον ΛεΜπρόν που ακόμα περιεργαζόμαστε και δεν έχουμε δει ακόμη τον Κέβιν. Υπάρχουν ακόμα πράγματα που πρέπει να σκεφτούμε. Αλλά μου αρέσει πολύ που έχουμε να δούμε ακόμα αρκετά και έχω μία καλή αίσθηση για τα διαφορετικά σχήματα.

Το άγχος στα σουτ με τους Μπουλς ήταν πολύ μεγαλύτερο γιατί έπρεπε να το κάνω εγώ. Τώρα απλά λέω στον Κάρι και στον Τζέιμς να πάρουν το χρυσό. Έχω τρελαθεί με την προσπάθειά και την συγκέντρωση του ΛεΜπρόν σε κάθε άσκηση. Μιλάει και ακόμα και στα διπλά, καθοδηγεί φωνάζοντας το σχέδιο. Ο τύπος είναι τρομερός. Το ήξερα πάντα αυτό αλλά το να το βλέπεις από κοντά, είναι κάτι το ξεχωριστό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.