Λιόλιος: «Ευελπιστούμε το τουρνουά που θα φιλοξενηθεί εδώ να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα στην Εθνική»

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, μίλησε για τη διεξαγωγή του Προολυμπιακού τουρνουά στην Ελλάδα, αλλά και τον στόχο της «επίσημης αγαπημένης».

Το Προολυμπιακό τουρνουά αρχίζει στις 2 Ιουλίου και στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η Ελλάδα μέσω του συγκεκριμένου τουρνουά θα διεκδικήσει το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου για πρώτη φορά από το 2008.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε για τον στόχο της «επίσημης αγαπημένης», αλλά και τα έργα βελτιώσης που πραγματοποιήθηκαν στο φαληρικό στάδιο.

«Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας υποδέχεται μετά από πολλά χρόνια μια σπουδαία διοργάνωση Εθνικών ομάδων μπάσκετ και η Ελλάδα φιλοδοξεί να πανηγυρίσει μέσα από το Προολυμπιακό τουρνουά μια σημαντική διάκριση, την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες για πρώτη φορά μετά από το 2008.

Η Εθνική ομάδα έχει ήδη κάνει την πρώτη της “γνωριμία” με το Στάδιο, είχε αρχίσει να νιώθει οικεία και πλέον θα το χαρεί με τις σημαντικές βελτιωτικές ενέργειες που έχουν γίνει, για να είναι αντάξιο ενός τόσο μεγάλου τουρνουά.

Η συνεργασία με τους ανθρώπους του Σταδίου ήταν αρμονική και συντονισμένη, το αποτέλεσμα είναι αυτό που εξ αρχής είχε τεθεί ως στόχος και όλοι μαζί ευελπιστούμε το τουρνουά αστέρων που θα φιλοξενηθεί εδώ τις πρώτες μέρες του Ιουλίου να το απολαύσουν οι φίλαθλοι και να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα στην Εθνική Ελλάδας»
, ήταν τα λεγόμενα του.

Παράλληλα για το Προολυμπιακό τουρνουά μίλησε και η πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη: «Είναι μεγάλη μας τιμή να φιλοξενούμε το Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ 2024. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι έτοιμο να υποδεχθεί τις κορυφαίες εθνικές ομάδες μπάσκετ του κόσμου. Εργαστήκαμε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι όλα θα είναι άψογα οργανωμένα και οι επισκέπτες μας θα έχουν μια αξέχαστη εμπειρία. Προσκαλούμε όλους τους φίλους του μπάσκετ να έρθουν και να ζήσουν μαζί μας αυτή την κορυφαία αθλητική διοργάνωση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.