Κροατία: Η θέση της ομοσπονδίας για το επεισόδιο στην παραλιακή

Η κροατική ομοσπονδία πήρε θέση για το επεισόδιο των Ίβιτσα Ζούμπατς και Ντάριο Σάριτς σε νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής.

Οι δυο παίκτες διαπληκτίστηκαν με παραβρισκόμενους και ανθρώπους της ασφάλειας του μαγαζιού, πριν τελικά οδηγηθούν εκτός από αυτό. Η κροατική ομοσπονδία αναφέρει πως οι δυο παίκτες δέχτηκαν λεκτική επίθεση και σωματική βία, πριν αντιδράσουν.

Η σχετική ανακοίνωση: «Απαντώντας σε πολυάριθμα ερωτήματα των μέσων ενημέρωσης σχετικά με φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα η Κροατική Ένωση Καλαθοσφαίρισης απαντά ως εξής:

Μετά τον τελικό αγώνα του Ολυμπιακού προκριματικού τουρνουά στην Ελλάδα και ένα κοινό δείπνο, ο προπονητής ευχαρίστησε τους παίκτες για την συνεισφορά τους και στην συνέχεια τους άφησε ελεύθερους,  θεωρώντας ότι δεν υπήρχε κοινή επιστροφή στο Ζάγκρεμπ, αλλά σε διάφορους προορισμούς σύμφωνα με το ανάγκες των παικτών.

Μετά από αρκετές εβδομάδες δύσκολων προετοιμασιών και αγώνων, οι παίκτες αποφάσισαν να κάνουν μια αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση πριν επιστρέψουν στα σπίτια ή τους συλλόγους τους. Ενώ βρισκόμασταν σε ένα από τα κλαμπ της Αθήνας, κάποιοι παίκτες μας δέχθηκαν επίθεση πρώτα φραστική και μετά σωματική, κάτι που φυσικά τους έκανε να αμυνθούν. Ήταν ένα βραχύβιο περιστατικό που διεκόπη από την παρέμβαση των ψυχραιμότερων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.