Ο Τρέμοντ Oυότερς «έκραξε» την ομοσπονδία του Πουέρτο Ρίκο

Ο διεθνής Πορτορικάνος υποστήριξε ότι η πρόκριση της Εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν πρέπει να

Ο Τρέμοντ Ουότερς με ανάρτηση του στα social media επιτέθηκε στην ομοσπονδία του Πουέρτο Ρίκο για την ανεπαρκή μεταχείριση των παικτών, ύστερα από την πρόκριση της Εθνικής ομάδας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 από το Προολυμπιακό που διοργανώθηκε στην πρωτεύουσα Σαν Χοσέ. Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει να τεθεί εκτός ομάδας μετά την επίθεση που εξαπέλυσε στην Ομοσπονδία της χώρας, επειδή προκάλεσε την αντίδραση του GM της ομάδας, Κάρλος Αρόγιο. 

Η ανάρτηση του Ουότερς:

«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, αλλά δεν το άφησα να επηρεάσει την απόδοσή μου στο γήπεδο. Δεν πρόκειται για το να είμαι αρνητικός ή να υποτιμώ την ομοσπονδία, είναι να ανοίξω τα μάτια και να αλλάξω θετικά την κουλτούρα .

Όλοι θέλουμε να μας φέρονται με την ίδια περηφάνια και πάθος που δείχνουμε όταν εκπροσωπούμε το Πουέρτο Ρίκο. Το να λέτε «Ενημερώστε μας τι χρειάζεστε» είναι ένα πράγμα, αλλά το να ενεργείτε σύμφωνα με αυτό είναι άλλο. Σεβόμαστε αυτούς που έπαιξαν πριν από εμάς και άνοιξαν το δρόμο, αλλά όσο περνά ο καιρός, οι πόροι και η θεραπεία θα πρέπει επίσης να βελτιώνονται.

Οι αθλητές κολεγίου λαμβάνουν τώρα προσφορές NIL [δικαιώματα εικόνας για λήψη οικονομικής αποζημίωσης] και πληρώνονται. Με τους συμπαίκτες μου χάσαμε εκείνη την περίοδο, αλλά το υποστηρίζουμε για τους σημερινούς αθλητές.

Παλέψαμε για χρόνια για να πάρουμε στους αθλητές αυτό που τους αξίζει, και τα πράγματα που έγιναν στο παρελθόν πρέπει να βελτιώσουν το μέλλον, όχι να το διατηρήσουν ίδιο. Ως αθλητές, δεν δικαιολογούμαστε όταν είναι ώρα να δράσουμε, οπότε το ίδιο περιμένουμε και από τους γύρω μας.

Βουτάω για χαλαρές μπάλες και παίζω με τραυματισμούς για να εκπροσωπήσω το Πουέρτο Ρίκο. Ξέρω ότι υπάρχουν και άλλες ιστορίες αθλητών που παλεύουν για πράγματα που οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ενώ δίνουν τα πάντα.

Μιλάω εκ μέρους όλων μας! Αυτό είναι το σπίτι μας και θέλουμε να μας αντιμετωπίζουν ως τέτοιους και να νιώθουμε την ίδια αγάπη μέσα στην ομοσπονδία που νιώθουμε στα αγωνιστικά μας γήπεδα.

Δεν με νοιάζει αν με «ακυρώσουν» γιατί ξέρω ότι αυτή είναι η αποστολή μου και μιλώ για εκείνους που νιώθουν ότι δεν μπορούν να μιλήσουν. Στέκομαι σε αυτό που λέω και πιστεύω στο να συμπεριφέρεσαι στους άλλους όπως θέλεις να σου φέρονται.

Δεν θα επιτρέψω αυτή η κατάσταση να περάσει έτσι μόνο και μόνο επειδή τώρα προκριθήκαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Η περηφάνια μας είναι ψηλά δεν πειράζει να ζητάς βοήθεια… Μπορούμε και θα είμαστε καλύτεροι! Είμαι Ολυμπιονίκης στο γήπεδο, αλλά δεν θα το αφήσω να με εμποδίσει να γίνω Ολυμπιονίκης και στη ζωή. Το μπάσκετ είναι ένα μικρό κομμάτι της ζωής και το καταλαβαίνω».

Μετά τις αναρτήσεις του Ουότερς κατά της Ομοσπονδίας, ο GM της ομάδας και πρώην παίκτης Κάρλος Αρόγιο αντέδρασε με τοποθέτηση του γράφοντας: «Η μόνη μου προτεραιότητα είναι οι παίκτες μου. Οι θυσίες σας δεν θα είναι ποτέ μάταιες. Είμαστε μια διαφανής ομάδα και θα εργαστούμε για τυχόν διαφωνίες εσωτερικά. Θα εργαστώ ακούραστα για να εξασφαλίσω ότι όλοι έχουν τους απαραίτητους πόρους για να προετοιμαστούν και να έχουν ένα υπέροχο τουρνουά. Το να βλέπεις μια ενωμένη χώρα είναι το πιο ευχάριστο πράγμα». 

Η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει το Πουέρτο Ρίκο σε φιλικό προετοιμασίας στην Θεσσαλονίκη στις 16 Ιουλίου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.