Η Μαρία Πρεβολαράκη τόνισε πως δεν ήταν καλά ψυχολογικά, πριν την αναμέτρηση με την Ανίκα Βέλντε.

Η Ελληνίδα αθλήτρια ηττήθηκε 3-2 από τη Γερμανίδα και τόνισε πως είναι απογοητευμένη με την εμφάνισή της στον αγώνα για τα προημιτελικά της κατηγορίας των 50 κιλών. Η Πρεβολαράκη αγωνίστηκε για τέταρτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μετά το τέλος του αγώνα, η Πρεβολαράκη δήλωσε: «Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε ο αγώνας όπως θα ήθελα. Δεν είναι πάντα θετικό να παίρνει παρατήρηση ο αντίπαλος, γιατί μετά κυνηγούσα. Ένα δικό μου λάθος με ανάγκασε να ρισκάρω. Τα λάθη πληρώνονται».

Σχετικά με τον τραυματισμό της, η Ελληνίδα αθλήτρια δήλωσε: «Είναι άθλημα επαφής και αυτοί οι τραυματισμοί είναι συνηθισμένοι».

Τέλος, ξεκαθάρισε πως αυτοί είναι οι τελευταίοι της Ολυμπιακοί Αγώνες: «Είμαι ευγνώμων που είμαι στους Αγώνες και μπόρεσα να τους ζήσω, όχι όμως και για το αποτέλεσμα. Δεν έχω χάσει στο παρελθόν από τη συγκεκριμένη αθλήτρια. Φέτος δεν είναι η χρονιά μου. Χάνω από αθλήτριες από τις οποίες δεν έχω ξαναχάσει. Δεν είμαι καλά ψυχολογικά αι αυτό βγαίνει στους αγώνες. Είναι οριστική η απόφαση μου ότι αυτοί θα είναι οι τελευταίοι μου Αγώνες. Θέλω να ξεκουραστώ, μετά θα δω αν θα ενισχύσω την ομάδα για το Ευρωπαϊκό του χρόνου».

Το σχετικό βίντεο: