Συνεχίζει να προκαλεί αίσθηση η Χόλσταϊν Κίελ, καθώς πέρασε… αέρα και από το Καϊζερσλάουτερν επικρατώντας εύκολα με 3-0. Οι γηπεδούχοι ήταν σε κάκιστο απόγευμα, προκαλώντας τις πολύ έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών τους, που έβλεπαν την ομάδα τους να κάνει πολλά λάθη και να αδυνατεί να δημιουργήσει κάποια φάση μπροστά στην εστία των φιλοξενούμενων.

Από ένα τέτοιο χωρίς πίεση λάθος προήλθε και το πρώτο γκολ, καθώς ο Κλέμεντ γύρισε την μπάλα προς τον τερματοφύλακά του, Κραλ, χωρίς δύναμη με αποτέλεσμα να φτάσει πρώτος στην μπάλα ο Πίχλερ, να πλασάρει σωστά τον Κραλ, ανοίγωντας το σκορ.

Το 2-0 έγινε για την Κίελ ύστερα από κόρνερ με την μπάλα να περνά απ’ όλους, 7 παίκτες της Καϊζερσλάουτερν ήταν στη μικρή περιοχή και ο Αρπ μόνος του πλάσαρε για το 2-0. Πολύ έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς των γηπεδούχων προς τους παίκτες της ομάδας του αλλά και προς τον Σούστερ.

Στο δεύτερο μέρος η Καϊζερσλάουτερν μπήκε με δύναμη και πάθος ώστε να καταφέρει να ξαναμπει στο παιχνίδι με κάποιο γρήγορο γκολ. Είχε την στιγμή της στο 48 με ωραίο συνδυασμό και σουτ του Ρίτερ έξω από την περιοχή, όμως η μπλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

“Ταφόπλακα” στα όνειρα επιστροφής στο ματς για την ΚαΪζερσλάουτερν έβαλε ο Πίχλερ, με ωραία ατομική προσπάθεια, εκθέτοντας 4 παίκτες των γηπεδούχων και κάνοντας στο 58ο λεπτό το 3-0.

Όπως ήταν λογικό ο κόσμος στο τέλος της αναμέτρησης γιούχαρε πολύ έντονα τους παίκτες της ομάδας τους κυρίως για την εικόνα τους και όχι τόσο για την ήττα.