Φορτούνα Ν. – Αννόβερο 1-0: Νίκη και κορυφή! (Highlights)

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ νίκησε με 1-0 το Αννόβερο και σκαρφάλωσε έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, η Φορτούνα επικράτησε εντός έδρας του Αννόβερου με 1-0 χάρη σε γκολ του Σμιντ!

Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν περίπου δέκα λεπτά μέχρι να βρουν τα πατήματά τους στο γήπεδο καθώς μέχρι τότε, είχαν κάνει αρκετά λάθη τα οποία ωστόσο δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Στέφαν Λάιτλ.

Στο 13 χάθηκε η καλύτερη στιγμή για την ομάδα του Ντάνιελ Τιούνε ν΄ανοίξει το σκορ. Ο Ρόσμαν βρέθηκε στην κόντρα και ενώ είχε την επιλογή να πλασάρει τον Τζίλερ, προτίμησε να σπάσει την μπάλα στον Σμιντ όμως ο Κρίστιανσεν έκανε σωτήριο τάκλιν πριν προλάβει ο Σμιντ να τη σπρώξει στα δίχτυα.

Ευκαιρίες είχαν και οι δύο ομάδες με καλύτερες ωστόσο να δημιουργεί η Φορτούνα. Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ με τον Κοβνάτσκι στο 37, όμως το σουτ που έκανε μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κλάους, βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Η Φορτούνα πίεζε και στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στο γκολ στο 59 με τον Σμιντ που πέτυχε το δεύτερο του γκολ με τη νέα του ομάδα. Στο 64 θα μπορούσε να έχει πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Γκαβορί το σουτ του οποίου βρήκε στο δοκάρι!

Αυτή είναι η πρώτη νίκη για τον κόουτς της Φορτούνα επί του Αννόβερου, καθώς μετρούσε 9 ισοπαλίες και 6 ήττες είτε ως προπονητής είτε ως παίκτης.

Φορτούνα: Κάστενμάιερ, Τζίμερμαν, Χόφμαν, Όμπερντορφ, Γκαβορί, Κλάους(78΄Νίμετς), Ρόσμαν(93΄Μπάμπα), Σμιντ(87΄Σομπότκα), Γιοχάνεσον, Ιγιόχα, Κοβνάτσκι(78΄Πεϊτσίνοβιτς)

Αννόβερο: Τζίλερ, Έζε(69΄Βαντόβικ), Νάιτ, Νόιμαν, Μουρόγια(93, Ντεμ), Λι(62΄ΓΚίντορφ), Ρόχελτ(62΄Τρεσόλντι), Νίλσεν, Λέοπολντ, Κρίστιανσεν, Νγκάνγκαμ(69΄Φόλγκσάμερ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.