Καρλσρούη – Σάλκε 2-0: Διατήρησε την αήττητη παράδοση κόντρα στους «μπλε»! (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Η Καρλσρούη παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, επικρατώντας της Σάλκε με 2-0 για την 5η αγωνιστική της 2 Bundesliga.

Η Καρλσρούη με δύο γκολ από τον Ζιβζιβάτζε, έφτασε σε μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, που τη διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα! Οι γηπεδούχοι, σε επίπεδο 2 Bundesliga, δεν έχουν ηττηθεί ποτέ από τη Σάλκε καθώς σε επτά ματς μετρούν 4 νίκες ενώ τρία ματς τελείωσαν χωρίς νικητή!

Ο κόουτς των «βασιλικών μπλε», Κάρελ Γκερέτς, είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Σάλκε πέρυσι σε ματς κόντρα στην Καρλσρούη έχοντας ηττηθεί με 3-0 και δεν κατάφερε ούτε τώρα να πάρει την άτυπη «εκδίκηση».

Στο πρώτο ημίχρονο η Καρλσρούη ήταν καλύτερη, είχε τις ευκαιρίες και την κατοχή και ευτύχησε να φτάσει στο γκολ στο 48΄με τον Ζιβζιβάτζε ο οποίος εκμεταλεύτηκε τα αμυντικά λάθη των φιλοξενούμενων για το 1-0. Νωρίτερα στο 39 η Καρλσρούη είχε δοκάρι με τον Σλόισνερ μετά από φάουλ του Βάνιτσεκ!

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και απείλησαν με τον Σλόισνερ στο 48΄με τον Χίκερεν να κάνει σπουδαία επέμβαση για να κρατήσει το 1-0!

Το γκολ ήρθε στο 43, όταν ο Σλόισνερ δεν μπόρεσε από κοντινή απόσταση να σκοράρει, όμως ο Ζιβζιβάτζε ήταν στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή για να κάνει το 2-0.

Καρλσρούη: Βάιος, Γιουνγκ(87΄Πίντο Πεδρόσα), Φράνκε, Μπάιφους, Γκούντερ(67΄Χέρολντ), Μπούρνιτς, Ραπ, Γιένσεν(87΄Χόισερ), Βάνιτσεκ, Σλόισνερ(86΄Πφάιφερ), Ζιβζιβάτζε(78΄Χούνζικερ)

Σάλκε: Χίκερεν, Μέρκιν, Βασίνσκι, Σάντσες, Γκάντενμπάιν, Σάλενμπεργκ, Μπάχμαν(70 Αμάς), Μόα, Κάραμαν, Γιουνές(58΄Άντβι Ατζέι), Σιλά(88΄Λάσμε)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.