Χέρτα – Φορτούνα 0-2: Σταθερά στην κορυφή!

Η Φορτούνα συνεχίζει την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα και μετά τη νίκη κόντρα στη Χέρτα παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Φορτούνα προηγήθηκε στην πρώτη της καλή στιγμή στο ματς. Στην εκτέλεση φάουλ του Γιοχάνεσον, ο Κοβνάτσκι πετάχτηκε εντυπωσιακά στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα της Χέρτα για το 0-1! Στο 26 υπήρξε τραυματισμός του Γκέχτερ με τον παίκτη να αποχωρεί με φορείο με πρόβλημα στην κλείδα. Η Χέρτα είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες με Κιζάνς και Κένι αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει για να ισοφαρίσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 47 ο Ντάρνται έσωσε τη Χέρτα από σίγουρο γκολ, διώχνοντας την μπάλα επάνω στη γραμμή σε προσπάθεια του Ρόσμαν! Στο 66, αντίθετα στη ροή του αγώνα που ήθελε τη Χέρτα να πιέζει, η Φορτούνα έφτασε σε δεύτερο γκολ! Ο Νιέμετς σκόραρε, αλλά…δεν κατάφερε να πανηγυρίσει αμέσως. Ο λόγος ήταν πως οι παίκτες της Χέρτα διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ με τον διαιτητή να ζητά απ΄όλους να ηρεμήσουν μέχρι να δει το replay. Ο VAR δεν κάλεσε κοντά του τον διαιτητή και του ανέφερε πως δεν υπήρχε κάτι το μεμπτό με το γκολ να…μετρά έστω και με καθυστέρηση.

Στο 76 ο Μάζα έκανε καλό σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι.

Η Φορτούνα παραμένει αήττητη στη δεύτερη κατηγορία, εδώσε και 19 ματς με 13 νίκες και 6 ισοπαλίες!

Χέρτα: Ερνστ, Ζέεφαουκ, Ντάρνται, Γκέχτερ(35 Λάιστνερ), Κένι, Καρμπόβνικ(59΄Σέσα), Ντέμε(77΄Κλέμενς), Μάζα(77΄Νίντερλέχνερ), Κιζάνς, Σούλερ, Σερχάντ

Φορτούνα: Κάστενμάιερ, Χόφμαν, Ιγιόχα, Όμπερντορφ, Γκαβορί, Κλάους(61΄Νίεμετς), Τσίμερμαν, Γιοχάνεσον(81΄Μπάμπα), Ρόσμαν(70΄Βαν Μπρεντερόντε), Κοβνάτσκι(81΄Φρίντρικσον), Σμιντ(61΄Χαχ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.