Κολωνία-Καρλσρούη 4-4: “Χ”ορταστική ματσάρα χωρίς νικητή! (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Για μια ακόμα αγωνιστική η Κολωνία δεν κατάφερε να νικήσει στην έδρα της παρότι προηγήθηκε με 3-0 και 4-2. Αήττητη παρέμεινε στο πρωτάθλημα η Καρλσρούη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την Κολωνία η οποία προηγήθηκε με 3-0 στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης εκμεταλλευόμενη την “παιδική” άμυνα της Καρλσρούης.

Πρώτα άνοιξε το σκορ με τον Βάλντσμιντ στο 4ο λεπτό με δυνατό σουτ από πολύ πλάγια θέση και εν συνεχεία με δύο γκολ του Ντάουνς στο 7ο και το 15ο λεπτό έδειξε ότι θα σπάσει την κακοδαιμονία της.

Ωστόσο ο Βάνιτσεκ, σε ένα από τα κορυφαία ματς της καριέρας του, είχε αποφασίσει να μη φύγει ηττημένος από την Κολωνία. ‘Ετσι πρώτα στο 19′ με σουτ στη γωνία και εν συνεχεία με πλασέ απέναντι γωνία στο 27’ ‘εβαλε ξανά την ομάδα του στο ματς. Θα μπορούσε μάλιστα η Καρλσρούη να έχει ισοφαρίσει πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, αλλά ο Σλέουσενερ είχε κεφαλιά στο δοκάρι στο 40’.

Ο Λέμπερλε όμως δεν αστόχησε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Πακαράντα να του βγάζει άλλη μια ασίστ και το σκορ να ανεβαίνει στο 4-2. Τα χαμόγελα επέστρεψαν στους “τράγους”, αλλά κανείς δεν ήξερε τί θα γίνει στο δεύτερο μέρος.

Σε αυτό, ο Γένσεν μείωσε σε 4-3 ύστερα από κόρνερ του Βάνιτσεκ στο 52′ και στο 55′ ο Βάνιτσεκ με το τρίτο προσωπικό του γκολ έκανε το 4-4. Ο ρυθμός μετά τη μια ώρα αγώνα έπεσε πολύ και οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.